2777
2789
عنوان

اگه خدا بخواد بچه سقط نمیشه درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 46 پست
اعتقاد من به علم و منطق هست بچه نیست چون مشکلی بوده که قطعا گردن شما نبوده،مشکلی در روند بارداری که ...

خب علم و منطق میگه اگه یه مادر باردار انگشتو ببره تو واژن بچش سقط میشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب علم و منطق میگه اگه یه مادر باردار انگشتو ببره تو واژن بچش سقط میشه؟

خیر!مگه بچه تو‌ واژن هست خواهر من،بچه داخل رحمهست انگشت شماهم به رحم نمیرسه!

شما سونوگرافی واژینال نشنیدی در اوایل بارداری؟این همه انجام داده میشه،

اخه انگشت چجور میخواد باعث سقط بشه؟مگه توواژن لانه گزینی بوده؟

وااای دختر چقدر خودتو با این افکار آزار میدی حتما از مشاور کمک بگیر اینجا تند تند تاپیک میزنی استرست فقط بیشتر میشه... طرف هزارتا کار میکنه بچش بیفته نمیوفته بعد تو یه کوچولو دست زدی فکر میکنی تقصیر توئه مگه کشکه... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
خیر!مگه بچه تو‌ واژن هست خواهر من،بچه داخل رحمهست انگشت شماهم به رحم نمیرسه!شما سونوگرافی واژینال نش ...

آره عزیزم شنیدم

خب من تو دستشویی نشسته باشم انگشتمو ببرم داخل داخل رحم نمیرسه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
وااای دختر چقدر خودتو با این افکار آزار میدی حتما از مشاور کمک بگیر اینجا تند تند تاپیک میزنی استرست ...

آره خواهرمم میگفت نیا نی نی سایت حالت خراب تر میشه

خیلی وضعیت روحیم ناجور شده

اللهم عجل لولیک الفرج
وااای دختر چقدر خودتو با این افکار آزار میدی حتما از مشاور کمک بگیر اینجا تند تند تاپیک میزنی استرست ...

آره ولی من نشنیدم از بین اون همه کار کسی دستشو ببره داخل

خدا هدایتم کنه واقعا این چه کاری بود کردم

اللهم عجل لولیک الفرج
آره عزیزم شنیدمخب من تو دستشویی نشسته باشم انگشتمو ببرم داخل داخل رحم نمیرسه؟

نه عزیز دلم نمیرسه،اصلا و ابدا انگشت به رحم نمیرسه،دهانه رحم هم بسته هست در بارداری،

اکثر آدماها در بارداری سونو واژینال میشن یا ارتباط جنسی دارن،اینجوری باشه که همه سقط میشن،

نه عزیز دلم نمیرسه،اصلا و ابدا انگشت به رحم نمیرسه،دهانه رحم هم بسته هست در بارداری،اکثر آدماها در ب ...

ممنون عزیزم

پس چه دلایلی میتونه داشته باشه

من از روز بعدش ابریزش داشتم شایدن ترشحاتم بود

ولی اصلا دیگه لکه بینی نداشتم

ممکنه پله رفتم سقط شده باشه؟

دلایل اصلی سقط چیه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون عزیزمپس چه دلایلی میتونه داشته باشهمن از روز بعدش ابریزش داشتم شایدن ترشحاتم بودولی اصلا دیگه ...

هزار دلیل میتونه باشه،اما مطمئن باش نه پله نه انگشت باعث نمیشه،فقط همزمان اتفاق افتاده شما فکر کردی ربط داره

هزار دلیل میتونه باشه،اما مطمئن باش نه پله نه انگشت باعث نمیشه،فقط همزمان اتفاق افتاده شما فکر کردی ...

آها ممنون عزیزم

باید دنبال دلیلش باشم چون آزمایشم و سونوم هم مشکلی نداشتن

پیاده روی هم باعث سقط نمیشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
آها ممنون عزیزمباید دنبال دلیلش باشم چون آزمایشم و سونوم هم مشکلی نداشتنپیاده روی هم باعث سقط نمیشه؟

نه پیاده روی هم نمیشه،گاهی سلول بارور شده به دلیل مشکلات که داره سقط میشه،شرایط محیط آماده نبوده 

نه پیاده روی هم نمیشه،گاهی سلول بارور شده به دلیل مشکلات که داره سقط میشه،شرایط محیط آماده نبوده

یعنی داخل رحم براش آماده نبوده؟

الان باید چیکار کنم که برای بارداری بعدی درصد خطرو کم کنم

اللهم عجل لولیک الفرج