2777
2789
عنوان

بیاین از بارداری تون بگین چطور بود

164 بازدید | 30 پست

شاغل بودین یا خانه دار؟ همسرتون درکتون میکرد یانه؟

من شاغلم ویار شدید دارم و بیحالم  همش  الان بزور پشت میز نشستم   صب به حدی بالا اوردم  که چند ثانیه نفسم قطع شد مرگ به چشمام دیدم     هیچ کس خونه نبود بالا پایین پریدم تا یهو راه نفسم باز شد

خیلی ترسیده بودم    

دلم برا خودم تنگ شده  نه خرید میرم نه لباس درست حسابی دارم ‌الان  نه با همسرم وقت میگذرونم   دلم برا زندگی قبل تنگ شده😭

خانه دار اولین بارداریمه و وحشتناکهههههههههه دندون درد پا درد سنگینی اخلاق بد عصبانیت افتضاح شدم😐💔

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بارداری اولم سرکار نرفتم کلا خیلی به خودم سخت گرفتم ویار شدیدم داشتم با مسمومیت بارداری

ولی الان بارداری دوممه تا شش ماه سر کار رفتم برا روحیم بهتر بود ویارداشتم ولی کمتر از بارداری اول

سعی کن بارداری خیلی روی زندگیت تاثیر نذاره آخه نه ماهه اگه سخت بگیری سختم میگذره

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

خواهررررهعییی دست ب دلم نزن ک خونه

بارداری اول ودوم همسرم خیلی آزارم میدادویارداشتم ازدست مادرش جرات نمیکردم یه خوراکی بخورم ک اگ بالامیاوردم میگفتن مرض داری میخوری جداشدم ازش تموم...

دوباره ازدواج کردم اینبارازترس باردارنشدم تااینکه کم کم ب همسرم اعتمادکردم خداازش راضی باشه ازخودش خونوادش مادرش...

باردارم ۷هفتمه حالم بده بازنه اندازه اون بارداریام میگم شایدهمسرم بهم رسیدگی میکنه حالم بهتره یاخداکمک کرده نمیدونم ولی درهرصورت حالم شبوروز بهترشده صبح همسرم کنارتختم یه صبونه میزاره قبل بیدارشدن میخورم جون میگیرم حالت تهوعم ازبین میره خیلی درکم میکنه ناهاروشامم درست میکنه خداسایشوبالاسرم نگهداره شمام دعام کنیدیه گل پسربراش بیارم چون دوتادختردارم

چند هفتته؟

من ۱۲ هفته ام خداروشکر بالا نمیارم ولی حالت تهوع بعضی وقتا دارم

درک میکنن ولی حس میکنم ادا درمیارن و نگران من نیستن

امروزم فهمیدم جفتم پایینه و باید استراحت کنم یعنی یه زندگی مسخره جنازه وار😭

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
بارداری اولم سرکار نرفتم کلا خیلی به خودم سخت گرفتم ویار شدیدم داشتم با مسمومیت بارداریولی الان بارد ...

بخدا تهوع امونم نمیده  گلوم انگار اسید ریختن  صب به حدی سوخت  انگار زهرمار خوردم

سه ماه اول که با تهوع گذشت و شاغل هم بودم البته الان نه فعلا

سه ماه دوم هم سرحال بودم و با دارو خوب بودم و بیرون زندگی معمولی و داشتم 

الانم سه ماه آخر نزدیک زایمان نمیتونم گاهی تکون بخورم همسرم میاد کارها رو انجام میده واقعا گاهی زانو و شکم و کمرم خیلی درد میکنه ،از اول همسرم مواظبم بود ،فقط گاهی گریه میکنم میگم چقدر چاق شدم زشت شدم و ... خیلی گاهی غمگین میشم ،راستی بگم علاقه به خوراکی نداشتم ولی طلا میبینم دست  کسی یا تو اینترنت در حد ضعف دست و پام شل میشه دلم میخواد بگیرم بو کنم ببینم اصلا عجیب مامانم اینا می‌خندن فکر میکنن الکی میگم،فقط همسرم درک میکنه😅😁

هیچی منو انداره این تهوع نمیتونه از پا دربیاره

بخداتوکل کن هیچوقت اندازه من بدنیستی من خون بالامیاوردم انقده بچه بیادتابغلش میکنی دنیامال تومیشه فراموش میکنی همرو تهوعت هم ایشالازودازبین میره نزارگشنه بمونی

بخدا تهوع امونم نمیده گلوم انگار اسید ریختن صب به حدی سوخت انگار زهرمار خوردم

دکتر رفتی آزمایش میگیرن شاید کمبود آهن و کلسیم و منیزیم باشه ،منم مثل تو بودم سه ماه اول رو،حلیم بخور صبح ها نگهت داره

2810