2777
2789
عنوان

اجاره منزل در تهران

71 بازدید | 14 پست

سلام آیا منطقه منیریه توی تهران جای خوبی برای زندگی هست؟لطفا جاهای خوب و مناسب و محیط آرام که میشه تو تهران خونه اجاره کرد رو برام معرفی کنید.لطفا مناطق بالا شهر یا پایین شهر نباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تهران اینجوریه هرچقدر پول بدی آش میخوری.رابطه مستقیمی با پول داره سطح فرهنگ و آسایش.پونک و مرزداران که غرب هست جای مناسبیه به نسبت شمال و شمال غرب ارزونتره

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
کدوم محله مناسب تر هست که ترافیک هم نباشه قیمت هم معقول باشه؟

آخه تهران که یه منطقه دو منطقه نیست که بشه گفت کجا خوبه کجا بده . شما باید ببینی بودجه ت چه قدره بعد ببینی محل کار کجاست ببینی اصلا غرب خوبه برات شرق خوبه برات . مثلاً یکی که محل کارش تهرانپارسه بیاد جنت آباد خونه اجاره کنه کلی هزینه ایاب ذهابش میشه. سه ساعت هم حداقل در روز باید وقت صرف رفت و آمد کنه