2777
2789
عنوان

کجا ثبت نام کنم⁉️⁉️

153 بازدید | 21 پست

بچمو امسال پیش ۲ باید ثبت نام کنم.

به نظرتون تو مدرسه دولتی که سال بعدشم همونجا میره مدرسه ثبت نام کنم یا پیش دبستانی غیر انتفاعی؟

مدرسه با فرم و... حدود ۶ تومن میشه(شنیدم معلما و مدیرش خوبن و با بچه راه میان)

غیر انتفاعی یجا حدود ۱۱ تومن و یه جای دیگه ۱۶ تومن.

وضع مالیمون هم معمولیه.

کدومش؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از نظر من چون میگید وضعیت مالی معمولی دارید دولتی ببرین بهتره

مدرسه خوبیه

همسایه میگه بچه فامیلمون اونجا درس میخونه معلما و مدیرش خوبن و شلوغ هم نیست.حالا اونا وضع مالیشون خیلی خوبه و راحت میتونن غیرانتفاعی ثبت نام کنن.

ما هم وضعمون معمولیه ، ولی پسرمو مدرسه دولتی ثبت نام کردم ، کلا به غیر انتفاعی اعتقادی ندارم ولی رس ...

همسایه میگه بچه فامیلمون اونجا درس میخونه معلما و مدیرش خوبن و شلوغ هم نیست.حالا اونا وضع مالیشون خیلی خوبه و راحت میتونن غیرانتفاعی ثبت نام کنن.موندم چیکار کنم.مدرسه که دولتی ثبت نام میکنم.چون من توانایی شهریه بالا مثل ۳۰ ۴۰ تومن ندارم

عزیزم بسته ب جیبتون نگاه کن این نظر و راهنمایی شخصیمه وقتی وضع مالیتون معمولیه ب نظرم بسته ب وضع مال ...

این مدرسه دولتیه میگن خوبه و شلوغ نیست.

یکمم میخوام محیط مثل مدرسه باشه چون بچم یهو داره از محیط خونه میره محیط مدرسه.ساعت تدریسشونم ۳ ساعته.خوبه ۶ تومن؟

همسایه میگه بچه فامیلمون اونجا درس میخونه معلما و مدیرش خوبن و شلوغ هم نیست.حالا اونا وضع مالیشون خی ...

خب آمادگی هم همونجا ثبت نام کن با محیط آشناشه ، اصلا خرج اضافیه والا با ۴۰ میلیون میتونی کلی کلاس خوب بفرستیش حالا مگه مدرسه میخواد چکار ارزشمندی بکنه اینقدر میگیره . بنده اعتقادم اینه بچه باید درس خون باشه وگرنه محیط هییییچچچچچ تاثیری نداره

خب آمادگی هم همونجا ثبت نام کن با محیط آشناشه ، اصلا خرج اضافیه والا با ۴۰ میلیون میتونی کلی کلاس خو ...

بچم خدایی علاقه داره به یادگرفتن.

اصلا ندارم این همه پول.

وگرنه بهترینا رو برای بچم فراهم‌میکردم.

همسایه میگه بچه فامیلمون اونجا درس میخونه معلما و مدیرش خوبن و شلوغ هم نیست.حالا اونا وضع مالیشون خی ...

دولتی ببرش پس چون اگه بچه بخواد بره بهترین مدرسه و پدر و مادرش برای شهریه اش اذیت شن 

بدرد نمیخوره ببر دولتی من خودم دولتی خوندم همه سال های تحصیل رو و فقط دبیرستان دوره دوم تیز هوشان بودم به نظرم ارزشی نداره برای دبستان و پیش دبستانی خرج الکی کنی برای دبیرستان خرج کن که ایشالله کنکور قبول شه

دولتی ببرش پس چون اگه بچه بخواد بره بهترین مدرسه و پدر و مادرش برای شهریه اش اذیت شن بدرد نمیخوره بب ...

ان شاءالله همه بچه ها موفق باشن.منم دولتی خوندم.هم مدرسه هم دانشگاه

2810