بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیززززم ایشالا این ماه اخرین پریودیت باشه انتظار واقعا سخته من پنج سال هر ماه کارم گریه بود دوماه پیش رفتم واسه آی وی اف اقدام کنم که فهمیدم باردارم 🥺 باورم نمیشد الان ده هفتمه ایشالا بحق دل شکسته خانم زینب بزودی هدذ مثل من سوپرایزت کنه
تنبلی تخمدان هر دارویی لگی استفاده کردم حتی ذره ای روش اثر نداره یکساله کامل قند مصنوعی رو حذف کردم فقط خیلی کم بعضی مواقع ک مجبورم فقط ورزشم منظم نیست اونم واقعا بخاطر حال بدمه اصلا امید ندارم هی بخودم میگم همش بی فایدست ولش کن نمیخواد....
بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
منم ۶سال چشم انتظار بود دارو هم نتیجه نمیداد دکترم گفت اصلا فکر بارداری نباش برو فقط پیاده روی پسرم ۱۰ سالشه اونو میزاشتم مدرسه از ساعت ۷:۳۰تا ۹:۳۰ فقط پیاده روی میرفتم از مهر کار من این بود تا اسفند که اسفند فهمیدم ۲ماهمه توهم تا میتونی پیاده روی کن باورت میشه پیاده روی وقتی که پریود میشدم هم میرفتم با درد ولی ول نمیکردم