2777
2789

۴۰ روز زیارت عاشورا برای شهید مدافع حرم نوید صفری( تازه داماد)بخوانید  جوابگو خواهند بود  حاجتتون  برآورده شد برای بنده حقیر نیز دعا کنید و این صفحه اعلام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله زمانش فرقی نمیکنه ب مدت ۴۰روز بخون هدیه بده ب آقا نوید صفری حاجت روا شدی بگو منم خوشحال بشم

منم میخونم دعاکنید ناامید نشم 

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔

دوستانی قصد خواندن زیارت عاشورا دارید لطفا توجه کنید در مورد سجده آخر برای خانم هایی که عذر شرعی دارند ایرادی ندارد که سجده را بجا بیاورند و اینکه سجده بر پشت دست یا انگشت درست نیست . چون عضوی از بدن ماست و زنده هست . لطفا قبل از شروع به خواندن حتما مهر در دسترس تون باشه اگر نبود میتونید بر لباس تون که از جنس پنبه یا کتان هست سجده کنید . لطفا در این مورد تحقیق کنید .