2777
2789

بچم الان ۷ ماهشه ابان یا مهر میخایم بریم ..

یسوال دیگه اینکه من خیلی بد ماشینم قرص ضد ماشین گرفتگی هم فشارمو میاره پایین سردرد و سرگیجه میشم ماشین شخصی هم منو میگیره حتی ....ینی با قطار اذیت میشم؟؟چه قرص دیگه ای خوبه بخورم

با بچه کوچیک قطار بهترین گزینه هست سرویس بهداشتی و تخت داره راحتی

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم دمیترون بود اسمش

قطار اگه خیلی طولانی بشه شاید اذیت بشه

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

قطار خییلی راحته حتما ۴ تخته بگیرید. ۶ تخته اذیت میشید

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤

به ما که خیلی خوش گذشت با قطار فقط کولر قطار کوپه رو خیلی سرد می‌کنه لباس گرم و کلاه برا بچه بزار دم دست و اینکه چمدون ها رو بزار وسط که بچه از روی صندلی علت نزنه بیوفته ایمن سازی کن .

در مورد بچه باید بگم بچه من یک سال و سه ماهه بود به شدت تو قطار بی تابی کرد و از سر و صداش و فضای تنگ کوپه خسته شد و گریه کرد می‌بردیم تو واگن راه ببریم چون شب بود و بیرون تاریک بود باز میترسید و قاطی میکرد ....آشفته بازاری بود .چشم رو هم نذاشت پدرمونو درآورد

با مادرم و خواهرم رفتم .باباش هم نبود که یکم کمک کنه بهم بغل مادرم و خواهرم نمی‌رفت.خلاثه تو قطار سه سال از عمرم کم شد ....برگشتنی بهش قطره استامینفون دادم بلکه بخوابه ...کلا دو ساعت خوابید بقیش باز نق زدن

و آخرین  و اولین مسافرت من با بچه بدون باباش همون بود