2777
2789
عنوان

دارم کم کم به این میرسم که

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 24 پست
کم کم به اینم میرسی که انسانیت داره از بین میره

دقیقا

واقعا متاسفم

توی یه مصاحبه ازم پرسیدن اسم معلم ۱۵ سالت چی بوده؟

دلیلی برای دروغ نبود

صادقانه گفتم یادم نیست

فرداش تماس گرفتم گفتن رد شدی

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه ته تهش چیزی که زیاده خدمتکاری و پرستاری از سالمند پوشکی…اگه واقعا کسی بخواد کار کنه و نره سراغ ...

تو دیوار شهرمون زده سالمند پوشکی ماهی ۳ تومن

۱۲ ساعت کار

حمام و تعویض و پوشک و نظافت خونه

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
هرجا ردت میکنن فورا علتشو بپرس

گفتم علتش چی بوده منشی گفت نمیدونم

میخواستم برم بشینم در اتاق اون مشاور خیرندیده تا بیاد بیرون ازش بپرسم.التماسش کنم ولی روم نمیشه

شهرمون کوچیکه و مراجعه کننده اونجا زیاد

مخصوصا اونایی که یه مثقال میخوان حقوق بدن دنبال ۱۰ سال سابقه ان

آره دقیقا

طرف تو دیوار آگهی زده فروشنده میخوام برا کلوچه پزی

مغازه شش متر به زور میشه

میگم حقوق چقدره؟ 

میگه لطفا رزومه‌تون رو ارسال کنین

مندوران دانشجویی و بعد از دانشگاه یه مدت خیلی دنبال کار میگشتم هر جا آگهی بود ضامن و سفته میخواست و سابقه کار و ظاهر آراسته ، یه بار یه لوازم التحریری زنگ زدم گفت ضامن معتبر و سفته ۱۰۰ میلیونی یه لباس فروشی هم نزدیک خونمون بود همینطور یه فروشگاه زنجیره ای هم آگهی زده بود اونم گفت یه ضامن کارمند و یه کاسب! خلاصه منو استخدام نکردن الان که دوسه سال گذشته از جلوی هر کدوم رد میشم پره کارگر و فروشنده افغانیه نه درست و حسابی حرف میزنن نه کار خاصی بلدن جز اینکه وقتی خریدار سوال میپرسه زل میزنن تو صورتش و اینا به کنار نمیدونم ضامن کارمند و کاسبو از کجاشون آوردن یکیشون حتی شناسنامه هم نداره...من نژاد پرست نیستم ولی حس میکنم خارجیم اونا ایرانی ...هر چنداون دوران میخواستم یه کار پاره وقت و نزدیک دانشگاه یا خونه مون داشته باشم ولی به هر دری زدم کار پیدا نکردم

تو دیوار شهرمون زده سالمند پوشکی ماهی ۳ تومن۱۲ ساعت کارحمام و تعویض و پوشک و نظافت خونه

تهران هر ۲۴ ساعت ۱۳۰۰ هست هزینه نگهداری از سالمند پوشکی

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم