2777
2789
عنوان

می خوام ویندوز 10 نصب کنم. کمک لطفا

634 بازدید | 11 پست

دانلودش کردم، رو فلش ریختم. مدل لپ تاپمم k45vd هست. 

مدل بایوس و بوتش عجیب غریبه    قبلا که از بازار ویندوز 7 خریدم، راحت نصب شد. این داره بامبول درمیاره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ویندوز ده زیاد جالب نیست .با سروصدا وارد بازار شدو زود افول کرد بخاطر اینکه خیلی برنامه ها رو ساپورت نمیکنه .محیط کاربریش عامه پسند نیست.به نظر من ویندوز سون از همه بهتره 

مهربان باشیم همه رهگذریم   کتاب یارمهربان رافراموش نکنیم  مدافع حقوق محیط زیست و حیوانات باشیم  
هر چی شرچ می کنم، فلشو بوتیبل کنم، یه توضیحاتی میدن که اصلا شبیه مال من نیست

چون که روی فلش بالا نمیاد که بخونش .

Dell رو بزن .روی گزینه cd.rom .هست بزنش روی فلش .

اگه نشد زنگ بزن رایانه کمک راهنماییت میکنن

مهربان باشیم همه رهگذریم   کتاب یارمهربان رافراموش نکنیم  مدافع حقوق محیط زیست و حیوانات باشیم  
مگه از روی هارد نمیشه نصب کرد ؟ چرا ریختی رو فلش ؟ 

البته از روی هارد یه ذره پیچیده میشه . باید فایل iso بسازی . نمیشه اینجوری راهنمایی کرد . از روی همون سی دی یا فلش دردسرش کم تره 

نمیدونم چه طوری میشه از راه دور کمک کرد ؟ 

ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری . نذار خورشیدمون بمیره . تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری . نذار خاموشی جون بگیره

سلام

کسی هست وارد به هک باشه سوال دارم در مورد اینکه چطور میتونم متوجه بشم واقعا ایمیلم هک شده؟؟؟؟

بعد یه آدرس ایمیل دارم چطور میشه صاحبشو پیدا کرد؟؟؟ آیا میشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،