2777
2789
عنوان

درد و سوزش شدید مقعد

595 بازدید | 40 پست

تورو خدا یکی بیاد بگه کسی هست تجربه سوزش و درد مدفوع داشته باشه ..دم مقعدش هم متورم شده باشه انگار گوشتش زده بیرون... خیلی درد دارم چیکار کنم.. و اینکه باردارم 

شاید شقاقه

که بخاطر یبوست و پارگی دچارش میشی

برو دکتر‌گوارش معاینه شو

اگر‌شقای بود روزی سه بار تو اب گرم بشین و پماد دیلتیژل بزن و 

برای اینکه برنگرده رژیم غذایی پر از فیبر و اب و میوه بخور

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید همورویید شده🥺

انتی همورویید میزنن فک کنم🤦🏼‍♀️

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
شاید شقاقهکه بخاطر یبوست و پارگی دچارش میشیبرو دکتر‌گوارش معاینه شواگر‌شقای بود روزی سه بار تو اب گر ...

من اصلا یبوست نداشتم یهو از دیروز دم مقعدم برآمدگی های ک خیلییییی دردناکع نمیتونم بشینم ..ببخشی نمیتونم مدفوع کنم حتی میسوزع 

شاید همورویید شده🥺انتی همورویید میزنن فک کنم🤦🏼‍♀️

آخ من آنتی همورویید زدم بدتر شده اول ی ذره برآمده بود ی گوشه الان تمام دهانه مقعدمو گرفته نمیتونم ببخشی دستشویی برم حتی

ن نداشتم اصلا ی دفعه اینجوری شده از دیروز

مرغ آبپز بدون نمک و ادویه درست کن بخور روون میشی 

صبحا ناشتا دو سه تا لیوان آب جوشیده ولرم بخور و تو خونه یه کم راه برو بعد نیم یا یک ساعت صبحانه بخور عالیه 

رابطه مقعدی نداری؟؟؟

من اصلا یبوست نداشتم یهو از دیروز دم مقعدم برآمدگی های ک خیلییییی دردناکع نمیتونم بشینم ..ببخشی نمیت ...

همون شقاق یا بواسیره

فقط باید بری معاینه بشی تا قطعی بگه و دارو بده 

اصلا استدس نگیر

منخودم شقاق داشتنی وحشتناک ترین دردارو پشت سر گذاشتم

ولی خوب شدم

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
مرغ آبپز بدون نمک و ادویه درست کن بخور روون میشی صبحا ناشتا دو سه تا لیوان آب جوشیده ولرم بخور و تو ...

نه اصلا دستم بهش نخورده نمی‌دونم ی دفعه چی شده فقط تنها کاری میکنم معمولا بعد مدفوع دوش مقعد میگیرم ک باقی مونده بیاد و تمیز شه

آخ من آنتی همورویید زدم بدتر شده اول ی ذره برآمده بود ی گوشه الان تمام دهانه مقعدمو گرفته نمیتونم بب ...

سعی کن انجیر خشکو خیس کنی ناشتا بخوری لااقل یبوست نداشته باشی

نمیدونم بعدش باید دکتر بری و دارو بده حتی عملم میکنن که میگن خوب نیست

روغن زیتون اینام خوبه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
من اصلا یبوست نداشتم یهو از دیروز دم مقعدم برآمدگی های ک خیلییییی دردناکع نمیتونم بشینم ..ببخشی نمیت ...

هموروئید داری عزیزم، اگه بارداری فقط میتونی توی تشت اب ولرم بشینی و تمرین کگل انجام بدی، تا بعد از زایمانت شیاف و پماد اتنی هموروئید و انتی فیشر استفاده کنی و خوب بشی

اصلا روی جای سفت نشین و نخواب، همیشه زیرت نرم باشه

هیچوقتم نزار یبوست بشی، اب زیاد بخور

فلفلم نخوری بهتره

منم دقیقا چندساله این مشکل رو دارم 

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
2810