2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183545 بازدید | 1176 پست

ای خداا🥺.قدمشون مبارک😍

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماها فقط به دنیا اومدیم که مردم به ما نگاه بکنن بگن خدایا شکرت مثل اینا تو حسرت نیستیم😞😞💔💔

عزیزم اینجوری نیس

خدا به همه بنده هاش هواسش هس نوبت ما هم میشه انشالله❤️

به خودش توکل کن

1402/3/20میدونم منم به زودی مامان میشم و تیکر بارداری میزنم🤩✌🏻 خوشحال میشم تو تاپیکای بارداری تگم کنید...1۴۰۲/۵/۱۷ خدایا یعنی میشه منم طعم مادر شدنو بچشم؟ یا امام رضا قربون غریبیت برم تو رو به جون جوادت قسم میدم تو واسطه شو برام تو دستمو بگیر. من بهت ایمان دارم امام مهربونیا1402/7/20 هنوز مامان نشدم و با هر بی بی چک منفی ضعیف میشم ضعیف تر از قبل ولی بازم من دلم روشنه🥺💔 1402/09/17 خدا جونم خیلی دلم گرفته میشه دستامو بگیری؟ میشه یه روز بیاد یه بچه منو مامان صدام کنه؟ میشه بابا شدن عشق مو ببینم؟ هر بار با ذوق به هر بچه ای نگاه میکنه اشک تو چشاش جمع میشه ولی به روی خودش نمیاره من ناراحت نشم. دلت میاد این صحنه ها رو ببینی و تموم نشه این دردا؟ با دلای پاک تون برام دعا کنین قشنگا. من به دعای نی نی سایتی ها ایمان دارم🥺🥺💚 1402/09/17 خدایا بازم نشد که... یه ضربه دیگه هم خوردم راستش حتی نمیدونم این ضربه ها داره منو قوی تر میکنه یا ضعیف تر. خدایا تو رو خدا...‌‌...صبح میشه این شب باز میشه این در من مطمئنم😭 1402/9/30 خدایا میشه یلدای سال بعد با نی نی مون بشینیم سر سفره یلدایی مون؟ خدایا شکرت بابت همه چی. خدایا میدونم منو لایق مادر شدن میبینی و دستمو میگیری❤ 1402/10/3 خدایا بازم شکرت ممنونم که صدامو میشنوی میدونم به زودی به حاجتم میرسم✌🏻1402/10/5 میدونی دائم دارم به تو فکر میکنم به گرفتن دستات به بوسیدنت به این فکر میکنم بیشتر شبیه من میشی یا بابایی؟ اول یاد میگیری مامان بگی یا بابا؟ هر لحظه به تو فک میکنم. هنوز نیومدی تو دلم ولی مامان عاشقته دورت بگردم. بیا و امید بده به زندگی مون. دلت میاد منتظرم بذاری؟ دردت به جونم خونمون تو رو کم داره فقط مامانی. بیا و بشو نور زندگیم🥺⭐ فندق مامان دلم لک زده برای لحظه ای که بیای تو دلم و بشی معجزه زندگیم💫۱۴02/10/1۲ فردا روز مادره فندقم کاش تو بودی تا فردا رو به منم تبریک میگفتن. امسال که نشد ولی قول بده سال بعد دلیل تبریکا بهم بشی قول بده بیای و دنیامو رنگی کنی قول بده شبا به جای غصه ی نداشتنت با صدات صبح بشه....💔
عزیزم اینجوری نیس خدا به همه بنده هاش هواسش هس نوبت ما هم میشه انشالله❤️ به خودش توکل کن

انشالله عزیزم 

با امضات بغضم گرفت چقدر حرفای دل منه..... 😭😞

ای که دستت میرسد کاری بکن...

سلام عزیزم خوبی

خدا فسقلیاتو نگه داره،

تو تاپیک قبلیت گفته بودی برای بچه اولت پرستار گرفتی،چند تا سوال داشتم 

یکی اینکه تهران هستی؟و پرستار خوب و قابل اطمینان و چطور باید پیدا کنیم؟ و اینکه ماهانه چقدر هزینش میشه؟

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚

مبارک باشه عزیزم خدا حفظشون کنه ان شاءالله به سلامتی بغل بگیریشون 

لطفاً برای منم دعا کن اینبار باردارشدم خدا بهم بچه سالم ببخشه ،مشکلمو تو اولین تاپیکم گفتم ،  شما دعاتون گیراست لطفاً منو فراموش نکن  خیلی محتاجم به دعا 

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 

خداحفظشون کنه عزیزم💚💚💚به سلامتی

مبارک باشه 

لحظه ای آرامش رو بامن تجربه کن🦋▫️کمک به حال خوب شما ،باعث افتخار من هست🌝ساحرشب هستم انرژی بخش درمانگر روح، خواهان عدالت و آرامش 🪔حس6 فقط یک سوال آخرین تاپیکم، جایی تگ نکنید پاسخ نمیدم▫️درخواست دوستی رد میشه ،قضاوت های بی‌جا بخشیده نمیشه ، احترام از خط قرمز من هست پس درست صحبت کنید❗ مشاور تخصصی پوست،مو و زیبایی، و نماینده فروش محصولات آرایشی و بهداشتی زیرنظر بزرگترین شرکت برتر درایران🍀💚کمکی از من ساختست درخدمتم. •° 

دوسه هفته است نیومدم سایت الان که باز کردم این تاپیکو دیدم از هیجان جیغ زدم .استارتر عزیزم خوشحال شدم برات انشالله خودت و دخملیای نازت همیشه سلامت و پایدار باشید. از ذوق نمیتونم جلو خندمو بگیرم😍😍😍😍😍

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
2810