2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183545 بازدید | 1176 پست

اسی نمیترسی از سه قلو؟از نگه داریشون؟

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی من عین مامانا نگران خودت شدم کسی رو داری کمکت

نه جانم 

کسی رو ندارم 

من زمانی ک بچه قبلی رو باردار بووم هم ددس میخوندم هم کارمیگردم

اطرافیان ترسیدن ک ازشون کمک بخام همه ازمون فاصله گرفتن،در صورتی ک یکبار هم از کسی کمک نخاسته بودم 

😂الان ک ۳تا هستن احتمال مبدم با ما قطع رابطه کنن 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خیلی منتظر بودم اعلام کنی تا تاپیک دیدم آمدم بگم چون یه پسر ناز داری دعا کردم خدا ۳ قلمها ...

مرسی جانم

۳تادختر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جانم ای نننه😍😍😍🥺🥺 خداحفظشون کنه 😍منم دوقلو دارم دکترم گفت یه دختر و یه پسر داری ولی خیلی نگرانشونم هربار سنو تاصدا قلبشونو. میشنوم دلم. اروم میگیره کلا وسواس فکری اذیم کرده هرچندمن سپردمشون دست خدا صحیح وسلامت بغل بگیرمشون

چندهفته ای شما؟ 

وااای عزیزم خیلیی مبااارکا... باورم نمیشه... حالا من 38 سالمه در به در دنبال مراکز ناباروری... باردا ...

الهی خدا دامنتو سبز کنه 💚

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810