2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183546 بازدید | 1176 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خیلی منتظر بودم اعلام کنی تا تاپیک دیدم آمدم بگم چون یه پسر ناز داری دعا کردم خدا ۳ قلمها اول سالم باشه بعد اینکه دو تاش دختر و یکی پسز باشه 🤲🥰 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

مبارکه خانم معلم سایت😍

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

وااای عزیزم خیلیی مبااارکا... باورم نمیشه... حالا من 38 سالمه در به در دنبال مراکز ناباروری... بارداری واسم دعا کن... من آرزومه دو قلو داشته باشم... بگو حالا یکیشو حل کن 🤣🤣

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

مبارکه عزیزم بسلامتیییییی انشا.... ❤❤❤💗💗💗💗، من دوتا پسر دارم بعد پسره اولم باردارشدم که خود به خود سقط شد تو خواب دیدم دختر بود یعنی میمیرم برای دختر دعا کنید توروخدا برام خداوند یه دختر نازنازی بده ، البته ۱۲ روزه از پریودم میگذره علائم موقع بارداری پسر دومم رو دارم آزمایش دادم منفی شد بیبی چکا بعد خشک شدن هاله خیلی کمرنگ ، نمیدونم بخدا

اسی ۳قلو طبیعی شده؟؟ یا دارو خوردی

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

اسی اسماشونو چی میخای بزاررررررییییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
😍۳تا دختر

سلام مامانی مبارکت باشه.بسلامتی بغل بگیری توروخدا برا منم دعاکن.سه ساله منتظرم و بچه ندارم.از بچگی عاشق دوقلوام.دعاکن خدابهم دوقلو دختر بده.توروخدا

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
😍۳تا دختر

مبارک باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

😍۳تا دختر

تایپیک که دیدم خواستم همون اول بگم3تا دختر دیگه ربپ نزدم گفتم اول نظرارو بخونم که تو پست 3دیدم گفتی دخترن حس ششمم قویه 🙂خدا خفظشون کنه ایشالله این اواخر سه قلو خیلی زیاد شده همه میگن بخاطر هورمونی که به گوشت میزنن نمی‌دونم درسته یانه ولی شنیدم 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
2810