2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183546 بازدید | 1176 پست
سه تا دختر 😅

خوشبحالت دعا کن منم دختر دار بشم دوتا پسر دارم خاهر نداشتم همیشه دلم دختر میخاد🥲🥲خدا نی نی هاتو برا حفظشون کنه

گل پسرم ۱۴/۴/۹۹...اومد بغلم  ...خدایا خودت مراقب دوتا پسرام باش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم رفت براشون 🥹

خدا حفظشون کنه ایشالا عروس شدنشون رو ببینی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

وای خودااااا

موهای سه تاشونو دو گوشی ببندی با دامن چین چینی😍

دلم ضعف رفت 

در بهشت واسه همسرتون باز شد😂

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

سلفری یه آزمایش خونه،یه قیمت داره سه تا رو بررسی جداگانه نمیکنن چطور واسه هر بچه جدا حساب کردن

عزیزم اول فکر کن همیشه بعد نظر بده ،اینجا رو نمیگم کلا میگم و واسه خودت 

اگه قراره جدا جدا حساب نشه پس سلامت بچه ها از کجا معلوم میشه ؟ 

هر سه تاشون دی ان ای  چک میشه 

بالا گفتم😂زیرلفظی جرادخترن

مبارکه عزیزم انشالله خدا حفظشون کنه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
2810