2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183548 بازدید | 1176 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی چقدسخته🥺🥺من ی قل بارداربودم پوکیدم داغون شدم ازسختی بارداری سه قلو چطور میشه که بشه🥺🥺ماشالله ...

بعد ب دنیا اومدنشون رو نمبدونم در چه حد سخته ،ولی بارداریش،تااایتجا ففط درد بود 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تابان و آسمان رو دوست دارمباران رو زیاد نه

نور هم قشنگع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چقدزیاد🥺چیه مگه این ازمایش

یه خانمی اینجا گفته واسه اون ۵تومن شده .نمیدونم ،ولی از من ک انقدر گزفتن 

هرجا قیمت کردم همین بوده

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فعلا سونو نرفتم برای ان تی چند روز دیگه نوبت داده

سونویی ک گفتن سه قلو هست..میخوان ببینم مثل عکسای گوگل اینقدر واضحه؟

هرجور راحتین🩷

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
دختر دختر دختر

خداوند این سه تا ملکه و هووی مادر رو براتون حفظ کنه و برای نگهداریشون صبر جمیل بهتون بده 😅🤲😍

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
2810