2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183549 بازدید | 1176 پست
دقیقا ای کاش حداقل دلایلشون با مدرک و سند بود فقط یادگرفتن بگن ما جهان سوم هستیم، فقط باید به قدرت ...

کاش لااقل یه دونه مدرک میاوردن که چشم زخم خرافاته! من دارم با مدرک میگم خدا گفته پیامبرا گفتن بازم ادعاشونه جعلی هستن کاش بیان بگن مدرک اونا چیه 😂😂

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش لااقل یه دونه مدرک میاوردن که چشم زخم خرافاته! من دارم با مدرک میگم خدا گفته پیامبرا گفتن بازم ا ...

مدرکشون در نهایت فحش و بدبیراه گفتن 😅

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
😍۳تا دختر

عزیزم منم مامان سه دختر هستم فقط سه قلو نیستند خیلی خس خوبیه ‌مبارکت باشه 😍

دخترای منم اینقدر نازن بهم میگن تو فقط برا و دختر بیار کارخونه ی پرنسس سازی داری😂😍

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
آدم های سطح پایین معتقد به چشم زخم هستن

اهااااان فکر میکنین کلاس داره مثلا انکار میکنید؟؟ چندسالته؟؟ فاز بچه راهنمایی ها داری کلا😂😂

عزیزم منم مامان سه دختر هستم فقط سه قلو نیستند خیلی خس خوبیه ‌مبارکت باشه 😍دخترای منم اینقدر نازن ب ...

عزیزم

کارخونه پرنسس سازی 

چه دیدگاه جالبی 

وایب مثبت

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰

۳ تا دختر عالیه امیدوارم نامدار باشن براتون🥰🩷🩷🩷

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
مدرکشون در نهایت فحش و بدبیراه گفتن 😅

گل گفتی😂😂نمونه اش همون کاربر بالایی ببین میگه ادمای سطح پایین اعتقاد به چشم زخم دارن😂😂😂دید جواب نداره زد به سطح بالا و پایین کی به کیه😂😂😂

عزیزم منم مامان سه دختر هستم فقط سه قلو نیستند خیلی خس خوبیه ‌مبارکت باشه 😍دخترای منم اینقدر نازن ب ...

ای جان 😍😍😍😍😍منم دوتااز این پرنسس ها دارم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
گل گفتی😂😂نمونه اش همون کاربر بالایی ببین میگه ادمای سطح پایین اعتقاد به چشم زخم دارن😂😂😂دید جواب ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😅😅😅

عزیزم خیلی برات خوشحال شدم با اینکه نمیشناسمت نمیدونم چرا ذوق کردم برات 😍💚🌱انشاءالله به سلامتی به ...

هنوز اسم انتخاب نکردم جانم 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چ خوب سلفری همون ک با ژنتیک مادر تشخیص میدن جنسیت؟؟اختیاریه؟؟

ازمایش خونه برای تایید یا رد سلامت جنین تو هفتههای پایین،ک جنسیت هم مشخص میشه ...

تو بارداری چندقلویی انجامش الزامیه 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810