دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مبارکتون باشه سه تا فرشته. یادمه دوسال قبل هم یه کاربری اسمش ترنم ۱۱۱۱ بود.یه پسر و دو دختر داشت. بعد دوقلو باردار شد. یادم رفت جنسیت اونا چی بود. گم کردم
من یه بار اینجا توی یکی از تایپیک ها استارتر در مورد چشم زخم سوال کرد منم مثل بقیه دلایل خودمو که هم ...
آخ گفتی
بخدا کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد! کاش لااقل میرفتن درباره چهارقل و وان یکاد و ناس تحقیق میکردن ببینن خدا واسه چی اینا رو تو کتابش اورده!! البته اینجور ادما فکر میکنن قران هم جعلیه (استغفرالله)😑
هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️
خداحفظشون کنه.۳تاهوو هرچی ناز داری این چندماه بریز دیگه کنارمیری
😐😐😐😐😐😐
🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانمهایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
آخ گفتی بخدا کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد! کاش لااقل میرفتن درباره چهارقل و وان یکاد و ن ...
دقیقا ای کاش حداقل دلایلشون با مدرک و سند بود فقط یادگرفتن بگن ما جهان سوم هستیم، فقط باید به قدرت خدا ایمان داشت،،،، ولی همینا تایپیک حس ششم میزنن یا قران خدا رو یه بار درست نخوندن
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹