2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183549 بازدید | 1176 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهیییییی...

آخ ک دلم آب شد😍🤪

مبارکه اسی جان

ان شاءالله ک سالم وصحیح بغلشون بگیری..‌❤️

منم یدونه از این قندو نبات ها دارم 

واقعاااا دختر چیزدیگریس🥲

خدا گل پسرت رو هم برات حفظ کنه.

کامنتم رو خوندی دوست داشتی واس نیت منم ی آمین بگو🌱

ممنونم💜

خدایا خودت هوامونو داشته باش🌱❤️

اسی یه چیزی بگم که چرا از بین این همه کامنت گفتن بیشتربا گفتن پسره !

چون تیکر بارداری که گذاشتی رنگش ابیه اون وقت همه فکر کردن پسر داری یا دو پسر و یک دختر 😂 زیاد به دل نگیر به هر حال پیش میاد 

مبارکت باشه انشاالله صحیح و سالم بدنیا بیاد ❤️🥰

من یه بار اینجا توی یکی از تایپیک ها استارتر در مورد چشم زخم سوال کرد منم مثل بقیه دلایل خودمو که هم ...

آخ گفتی 

بخدا کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد! کاش لااقل میرفتن درباره چهارقل و وان یکاد و ناس تحقیق میکردن ببینن خدا واسه چی اینا رو تو کتابش اورده!! البته اینجور ادما فکر میکنن قران هم جعلیه (استغفرالله)😑

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

خداحفظشون کنه.۳تاهوو هرچی ناز داری این چندماه بریز دیگه کنارمیری

😐😐😐😐😐😐

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
آخ گفتی بخدا کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد! کاش لااقل میرفتن درباره چهارقل و وان یکاد و ن ...

دقیقا ای کاش حداقل دلایلشون با مدرک و سند بود فقط یادگرفتن بگن ما جهان سوم هستیم،  فقط باید به قدرت خدا ایمان داشت،،،،   ولی همینا تایپیک حس ششم میزنن یا قران خدا رو یه بار درست نخوندن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
2810