والا من باشم اینقدر خونه ام مثل بازار شامه که درو باز نمیکنم😂
😁😁😁
لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش 👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من نمیخوام استاتر بترسه ولی بهتره براش تاپیک و پاک کنه این سایت موج منفی فوران میکنه کافیه یکی آه بک ...
بخدا از سر دلسوزی واسه استارتر نوشتم خودم حامله بودم رفتم دکتر تو سالن یه خانمی باهام حرف میزد گفتبچه چندمته فلان بعدچند وقت اقدام باردار شدی؟؟ گفتم والا فقط یهشب قرص نخوردم خطا رفتم اینم نتیجش یهو انگار بگی جا خورد گفت خووووش بحااااالت من ۷ سال اقدام بودم نشدم بعد ۷ سال خدا یه بچه داده که مشکل ریه دارهسرما نباید بخوره تاااااااازه زن داداشم اصلا بچش نمیشه هرچی ای وی اف کردن دوا دکتر رفتن فقط پول تو اتیش ریختن! باور کن اینقدر حس منفی ازش گرفتم حد نداشت زود بلندشدم از کنارش اخه ادم اینفدر حسرتخوار زشته بخدا
هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️
حالا چرا تو دل این بنده خدا رو خالی میکنید و فکرای بد به دلش میندازید این حرف برا وقتیه که از شما بپ ...
من دلسوزانه بهش گفتم تاپیکشو قفل کنه میدونم ذوق داره ولی واقعا گفتنش درست نیست بخصوص تو این سایت که خیلیا در به در دنبال یدونه بچه ان چه برسه به سه تا…!! شما هرجور دوست داری برداشت کن
هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️