2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183549 بازدید | 1176 پست
😑😑😑😑هنوز تو این عصر فکر میکنین کسی به بچه دار شدن بقیه و اینکه تعداد بچه هاش چتدتاست حسادت میکنه ...

بله من به هرچی که خدا و پیامبر بگن اعتقاد دارم شما چه میدونی چقدر از جوونایی که زیر خاک خوابیدن بخاطر چشم حسود و حسرت بوده!!

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

سلام عزیزم تبریک میگم انشاالله هرسه تاشون سالم به دنیا بيان و مونس زندگیتون باشن❤️

از اقوام ما هم تازه دو قلو به دنیا آورده خیلی باحال و  جالب میشه 

دیگه سر بازی دادنشون دعوا نمیشه

عشق من خدای من، من را به حال خودم رها نکن تنها تویی بهترین دوست و یاورمن، خدایا عبادتت در سحرگاهان نشان می‌دهد من را لایق ستایشت می دانی دوستت دارم ای عشق ابدی من.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تعجب میکنم بعضیا چه طور جرات میکنن بگن سه قلو حاملن منم از چشم میترسم .خدا خودش محافظ نی نیاش با ...

منم فقط رو تعدادش میگم نباید بگه وگرنه خیلیا رو جنسیت پسر پنهون میکنن خوشم نمیاد خودمم هرچی حامله میشم بعد از تشکیل قلب به خانواده ها اعلام میکنم جنسیتشم از هیچکس پنهون نمیکنم ولی دو قلو یا چندقلو داشته باشم هیچی نمیگم🤭

اسم پسرم میلان دخترارو نمیدونم چی بزارممرسی گلم

ماریا 

مانیا

ملورین

مهوا 

ماهورا

ملودی 

😁😅صرفا جهت پیشنهاد

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
😑😑😑😑هنوز تو این عصر فکر میکنین کسی به بچه دار شدن بقیه و اینکه تعداد بچه هاش چتدتاست حسادت میکنه ...

من نمیخوام استاتر بترسه ولی بهتره براش تاپیک و پاک کنه این سایت موج منفی فوران میکنه کافیه یکی آه بکشه همین بهتره پاک بشه تاپیک 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
یعنی قدرت چشم انسان از قدرت و اراده ی خدا هم بالاتره؟

چرا فکر میکنید دروغ میگم دارید بحث رو به حاشیه میکشید؟؟ میگم خودم با چشم خودم دیدم بچه های خواهرم بدون دلیل مردن!! ۴ ماهگی سن سقط نیست!

2810