2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183549 بازدید | 1176 پست
یه داداش ک دارن🩵ولی این سه تا دخترن😍

پروردگارا😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدا برات حفظشون کنه تا پنج سالگی خونت یه سینمای مجانیه برا کاراشون من تجربشو داشتم بخدا فامیلهامون میومدن عین فیلم سینمایی فقط برا دیدن کار بچهام اصلا باما حرف نمیزدن اونارو نگاه میکردن وغش غش میخندیدن

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه استارتر ولی چطور دل کردی گفتی سه قلو حامله ای باور کن چشم کوه رو میترکونه خواهر منم سه قل ...

اگه کسی بخواد چشم بزنه دنیا هم که بیان چشم میزنه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

مطمئنم از جفتش داری که خوشحالی

چه ربطی داره؟ مثلا سه تا دختر یا پسر باشه باید ناراحت باشه؟ 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
آخ🥰😍 چه عروسی گرم کنن برای تک داداشخدا نگهدارشون باشه

قلبم تیر کشید 💔😔داداشم سه روز بعد از عروسیش پارسال تصادف کرد مرد💔😔چه جشنی براش گرفتیم همه انگشت به دهن بودن

ایشالا پسر اسی صد سال عمرشون باشه ،یهو باکامنتت قلبم تیکه تیکه شد

قلبم تیر کشید 💔😔داداشم سه روز بعد از عروسیش پارسال تصادف کرد مرد💔😔چه جشنی براش گرفتیم همه انگشت ...

ببخش توروخدا ناراحتت کردم

منم برادر جوون ازدست دادم یه عمر داغدار م درکت میکنم

اگه کسی بخواد چشم بزنه دنیا هم که بیان چشم میزنه

حالا تا دنیا بیان خطرش کمتر میشه

والا از زمان جنینی میشینن حسرت میخورن خدا به فلانی سه تا سه تا میده به یکی هیچی نمیده!

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

وای چقدر این تاپیک حس خوبی بهم داد

امیدوارم هر سه تا دخترت سلامت به دنیا بیان و در اینده خانمهای قوی، شاد، موفق و عاشقی بشن و همیشه از دیدنشون احساس افتخار کنی

برای پسر قشنگتم همینطور❤

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
2810