2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183549 بازدید | 1176 پست

مبارکه دعا کن ماه بعد یکیش بیاد تو دل من🥺

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
خدا رو شکر که ۳ تا دختره اگه ۳ تا پسر بود ۳ تا عروس زبون دراز قسمتت میشد 😁

آره واقعا دختر مدافع مادره...... من لباس ظرف کوچکترین وسیله ام جایی باشه دخترها جمع میکنن برام میارن.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااای سه تا عروسک 😍😍😍😍چقدر حال میکنن سه تایی🤩🤩🤩

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

دوتاش بله ،یکی نه

مبارکه پا قدمشون خیر باشه و به 

سلامت دنیا بیاریشون 😍

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

😍۳تا دختر

عزیزم خیلی برات خوشحال شدم با اینکه نمیشناسمت 

نمیدونم چرا ذوق کردم برات 😍💚🌱

انشاءالله به سلامتی به دنیا بیان 

اسم انتخاب کردی براشون ؟!

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           
الکی نگو وااای من جات بودم اسمشونو میذاشتمبارانبهارابرا

دوتا دختر دارم باران بهار 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

مبارک باشه استارتر ولی چطور دل کردی گفتی سه قلو حامله ای باور کن چشم کوه رو میترکونه خواهر منم سه قلو‌ داشت تا همه فهمیدن ماه چهارم ایست قلبی کردن دکتر میگفت نمیدونم چرا اینجوری شد احتمالا غلظت خون داشتی ولی نداشت و من از اون روز ذره ای شک به چشم خوردنش ندارم باور کن خودم اگر ۵ قلو حامله بشم تا روز اخر به همه میگم یدونس!

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

😍۳تا دختر

مبارکا باشه، الهی بمونن برات و سالم و صالح باشند و نسل خوب و پربرکتی داشته باشی عزیزم،💚🌷♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
2810