معمولا سه قلو ها اینجوری ان.دو تا همسان یکی غیر همسان.
خدا بهت ببخشه.خوشبختیشون رو ببینی
نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای وای چرا برداشت بد کردید از کامنتم.بخدا منظور بدی نداشتم من از استارتر معذرت میخوام اگه حرفم ناراح ...
انشاالله خدا بهتون یه فرزند سالم عطا کنه منم منظورتو فهمیدم ک خوب خواستین برا استارتر اما هرچیزی رو ک ب ذهنتون اومد نه بیان کنید نه بنویسید چون خیلیا گیراییشون پایینه همیشه جنبه منفی قضه رو میسنجن بنظرم گاهی وقتا باید ببینیم و بگذرین
ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده! (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/