2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183546 بازدید | 1176 پست
دوتاش بله ،یکی نه

معمولا سه قلو ها اینجوری ان.دو تا همسان یکی غیر همسان.

خدا بهت ببخشه.خوشبختیشون رو ببینی

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه نه واسه چی منفی خدا بهش ببخشه اصلا قصد بدی نداشتم از حرفم منظورم کارای خدا بود که به هرکی بخواد م ...

ایشالا هر کی بچه سالم و صالح میخاد خدا به حق این ماه بده به همشون 

خودتم نینی خوشگل میاری امسال . زیاد دیدم که نا امید بودن خدا پشت سرهم بهشون داده😍😍😍

حالا اگه من جای استارتر بودم این پست ناراحتم میکرد☺️

چرا😅

من هميشه دوست داشتم دو بار زايمان كنم يه بار دوقلو دختر يه بار دوقلو پسر😁

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2
چه قدر قشنگ 😍😍ما چهار تا خواهریم برادر نداریم اما همه همدم و همراه همیم خدا نگهشون داره واست

خاهر داشتن بزرگتربن نعمته🩷

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای وای چرا برداشت بد کردید از کامنتم.بخدا منظور بدی نداشتم من از استارتر معذرت میخوام اگه حرفم ناراح ...

انشاالله خدا بهتون یه فرزند سالم عطا کنه منم منظورتو فهمیدم ک خوب خواستین برا استارتر اما هرچیزی رو ک ب ذهنتون اومد نه بیان کنید نه بنویسید چون خیلیا گیراییشون پایینه همیشه جنبه منفی قضه رو میسنجن بنظرم گاهی وقتا باید ببینیم و بگذرین

2810