2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183545 بازدید | 1176 پست
فقط نگو سه تا دختر

چه کامنت زشتی  مگه سه تا دختر چشه؟ارزوی خیلیا داشتن سه تا خواهر همدم و مونس کلی به سه خواهرخوش میگذره واقعا حال ادم از بعضی کامنتا به هن میخوره جای خدا نشستی که میگی فقط نگو سه دختر!مواظب حرف زدنت باش حرفت خیلی سنگین بود....

ایجانم دلم آب شد کاش خدا یدونشم به من بده ایخدا قربونت حکمتت به یکی نمیدی به یکی سه تامیدیاسی خداحفظ ...

انشالله  دامن شما هم سبز میشه ولی پیامت زیاد جالب نبود بار منفی داشت

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله به توهم میده یه چیز بگم بخندی .خواهر من ۸تا خواهرشوهر داره مادر شوهرش تعریف میکرده به خواهرم ...

ای وای 😅چه دعایی بوده که درجا گرفته

بله هیچکاری برای خدا نشد نداره خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه بحق حضرت رقیه

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

دوتا پسر ی دختر؟!

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
2810