2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183545 بازدید | 1176 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سابقه داشتین تو خانواده خودتون و همسرتون که سه قلو یا دو قلو آورده باشند؟

دوقلو تو خانواده و بشتگان من زیاده

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بسلامتی دنیابیان انشالله وعاقبت بخیرشن. دعاکن شفاپیداکنم ومشکلاتم حل بشه .خیلی وقته قیدمادرشدن زدم� ...

آمین

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بسلامتی دنیابیان انشالله وعاقبت بخیرشن. دعاکن شفاپیداکنم ومشکلاتم حل بشه .خیلی وقته قیدمادرشدن زدم� ...

آخی عزیزمممم🥺 اینهمه راه درمان وجود داره والا الان دیگه اسپرم اهدایی رحم جایگزین و تخمک اهدایی و جنین و همهههه چی هست دیگه اصلا نازایی وجود نداره .... الهی به حق علی اصغر امام حسین مادر بشی 

تو مدرسه بچههای چند قلو رو جدا از هم مینشونن😂😂

اخی ولی تو مدرسه ما دبیرستانیم پیش هم میشینن 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

آخی عزیزم 😍😍حالا مادر شوهر و پدر شوهرتون خوشحال میشن ک شما سه قلو باردارید ⚘یهو ۳تا نوه 🦋🦋🦋

من خودم دوقلو دارم ماشالله کلاس دوم هستن مادر شوهرم ارزو میکنه ما یک بچه دیگه داشته باشیم 😂

سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم  از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆
دخترن عزیزم

ان شاالله به سلامتی دنیا بیان. سالم و صالح باشن و خوشبختیشون رو ببینی  

من سن بالا ازدواج کردم، بچه ندارم. دعام کن اگه خدا صلاح میدونه به منم از این دسته گل ها هدیه بده

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ

بسلامتی و دل خوش

دعا کن سالم باشند 

جنسیت اصلا مهم نیست

من برات دعا میکنم ۳ تا دختر گل سالم خدا بهت بده که از لحظه لحظه بزرگ شدنشون لذت ببری و برای شما و پدرشون بشن فرشته های خونتون که هرروز بهتون آرامش بدن و شما به وجودشون و داشتنشون افتخار کنید 

2810