2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183549 بازدید | 1176 پست
سونویی ک گفتن سه قلو هست..میخوان ببینم مثل عکسای گوگل اینقدر واضحه؟هرجور راحتین🩷

نه اخه چیزی نبوده اون 

دوتا کیسه کنار هم بوده که توی یکیش یه قلب بدد،تو یکی دوتا 

مون هفته ۸بود جنین مشخص نبوده 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداوند این سه تا ملکه و هووی مادر رو براتون حفظ کنه و برای نگهداریشون صبر جمیل بهتون بده 😅🤲😍

😂❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂من تو انتخاب اسم بشدت گیجم

میشه نور تابان اسمان همون جمله ک گفتی 😂😂😂نور رو همون  ک غیر همسان هست رو نور بزار🤣

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
میشه نور تابان اسمان همون جمله ک گفتی 😂😂😂نور رو همون تکس ک غیر همسان هست رو بزار🤣

😂😂مثل اینکه اون بچه همیشه باید یه فرقی داشته باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به سلامتی عزیزم مبارکتون باشه

منم دو قلو دارم دختر و پسر که با دو دختر م میشه سه دختر و یه پسر درست مثل شما  

انشالا خدا بهتون قوت و صبر ببخشه که راه دشواری در پیش داری عزیزم خیلی مراقب خودت باش و استراحت کن تا انشالا سر موعد به دنیا بیان من دو قلوهام هفت ماهه دنیا اومدن 

خییلی اذیت شدن شما بیشتر مراقب باش که تا جایی که ممکنه تو شکمت بمونن که یک روز بیشتر هم خیلی با ارزشه و مهم 

چند هفته ای گلم؟

مبارک باشه استارتر ولی چطور دل کردی گفتی سه قلو حامله ای باور کن چشم کوه رو میترکونه خواهر منم سه قل ...

بابا خدانکنه چطوردلتون میاد انقد بی پروا حرف میزنید واقعا درک نمیکنم همه چیو ک اذم نباید ب زبون بیاره

چرا نگه؟

برمیگرده به باور داشتن چشم زخم

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
چرا نگه؟

پ

خیلیا اینجا مشکل بارداری دارن

یبارم اینجا عکس نیمرخ پسرمو گذاشتم فرداش از رو دوچرخه افتاد همون نیمرخش کشیده شده بود به آسفالت و داغون شده بود 

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
پخیلیا اینجا مشکل بارداری دارنیبارم اینجا عکس نیمرخ پسرمو گذاشتم فرداش از رو دوچرخه افتاد همون نیمرخ ...

این چه دیدگاهیه! یعنی خانومایی که مشکل بارداری دارن 

چشمتون زدن؟!!!!😐تا خدا نخواد برگی از درخت نمیافته

2810