2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183546 بازدید | 1176 پست
حدیث های جعلی زیادهخواهر شما هم لابد مشکلی بود همه چیزو به چشم ربط ندین

متاسفانه کسی که خودشو زده به خواب نمیشه بیدار کرد😉

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دلسوزانه بهش گفتم تاپیکشو قفل کنه میدونم ذوق داره ولی واقعا گفتنش درست نیست بخصوص تو این سایت که ...

منم اعتقاد دارم به چشم زخم اما اینجوری یه زن باردار ترس تو دلش میوفته همین ترس و فکر بد از چشم زخم بدتره دیگه گفتنشم فایده نداشت 

چرا فکر میکنید دروغ میگم دارید بحث رو به حاشیه میکشید؟؟ میگم خودم با چشم خودم دیدم بچه های خواهرم بد ...

من یه بار اینجا توی یکی از تایپیک ها استارتر در مورد چشم زخم سوال کرد منم مثل بقیه دلایل خودمو که همه احادیث و روایت قرانی بودن رو توضیح دادم و گفتم همونطور که به اراده خدا ایمان دارم چشم زخم هم هست چون در موردش مطالعه کردم و به عینه مواردی توی زندگیم دیدم.....  یه کاربری که امیدوارم خدا هدایتش کنه و وحشت ناک بی ادب و بی شخصیت بود شروع کرد بدون دلیل و فقط براساس نظریات خودش که میخواست مثلا ادای روشنفکری دربیاره به من فحش دادن چون من براش با دلیل توضیح میدادم اون فقط چرت و پرت جواب میداد مثلا میگفت چرا نوزاد چشم نمیخوره فقط ادم بزرگا ادعا میکنن چشم میخورن چون نوزاد اعتقاد نداره ولی ادم بزرگا به خودشون تلقین میکنن و اراجیف دیگه که مثلا عموم امریکا زندکی میکنه (که دروغ میگفت) پس چرا نمیگه اونجا چشم زخم وجود داره فقط ما ایرانیا میگیم وجود داره.... 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اخرشم شروع کرد به من فحش و بدبیراهایی گفت که بعید میدونم یه ادم سالم بتونه اینجور فحشا رو بده حتی به دروغ نی نی یار رو تگ میکرد که این خانم داره ترویج  طلسم میکنه اینجا 😂😂😂در صورتی ما کلا بحثمون در مورد چشم زخم بود 

حالا شما تا فردا اینجا با دلیل توضیح بده کسی نخواد قبول کنه نمیکنه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
مبارک باشه استارتر ولی چطور دل کردی گفتی سه قلو حامله ای باور کن چشم کوه رو میترکونه خواهر منم سه قل ...

والامن که فک نکنم کسی حسادت کنه.تاخودم تامیک رودیدم گفتم بیچاره بدبخت شد

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
والامن که فک نکنم کسی حسادت کنه.تاخودم تامیک رودیدم گفتم بیچاره بدبخت شد

چون بچه داری و چشمت سیره و میدونی سخته فقط بخاطر سختیش گفتی بدبخت شد 

اگر حسرت یدونه اشو داشتی و خدا بهت نمیداد حالا با خودت میگفتی مگه من چی کم دارم یدونشو بهم نمیده!!

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

چون بچه داری و چشمت سیره و میدونی سخته فقط بخاطر سختیش گفتی بدبخت شد اگر حسرت یدونه اشو داشتی و خدا ...

قبلش که سقطم کردم هم هرکی رومیدیدم دوتایاسه تاداره یاچندقلوداره میگفتم چقدرخنگه اتقدربچه آورده بدبخت کرده هم خودشوهم بچه هاشو

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏

وای من مردم از ذوق  

ماشاءلله بهتون.سلامت باشید عزیزم

فک کن موهای اینو خرگوشی ببندی،اون یکی لاک میخواد بزنه،اون یکی موهاشو نمیزاره ببندی.

وااااای چه کیفی میده

البته سختیم زیاد داره.

خدا واسه هم حفظ تون کنه  

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
2810