2777
2789
عنوان

دختر عقد کرده تو مدرسه شاهد ثبت نام میکنن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 65 پست
ادم با آدم فرق دارهیکی بود تو کلاس ما ازدواج کرده بود هیچکس غیر از من ک صمیمیش بودم نمی‌فهمیدمآنقدر ...

بله متفاوتن ولی اکثرا دیگه تغییر ظاهری و رفتاری دارن 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
پس باید گفت شما چقدر خوش شانس بودی که جز استثناها بودی

خیر تعداد زیادی رو دیدم شنیدم و سراغ دارم کسایی که با یه نه گفتن از طرف مدرسه نا امید شدن با یه شکایت از اون مدرسه توی اموزش و پرورش متوجه این قانون میشدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله متفاوتن ولی اکثرا دیگه تغییر ظاهری و رفتاری دارن

نمیدونم چن سال از دوران مدرسه شما میگذره یا هنوز دانش اموز هستین یا نه ولی یه سر به دبیرستان ها بزنین تا ابروهای برداشته موهای لایت شده و ابی و بنفش شده ناخن های کاشت شده و ارایش هاشونو ببینین تا متوجه بشین چقدر مدارس حتی با ۷ سال پیش متفاوته 

خیر تعداد زیادی رو دیدم شنیدم و سراغ دارم کسایی که با یه نه گفتن از طرف مدرسه نا امید شدن با یه شکای ...

والا ما که تاالان ندیدیم ینی طرف ابروهاشم برمیداشت میبردن دفتر مدرسه و هزارتا تعهد از خودش و خانوادش میگرفتن برای ثبت نامم شناسنامه رو میدیدن حالا بنده نظرم همینه مگر شخصا خلافشو ببینم 

موفق باشید👋

نمیدونم چن سال از دوران مدرسه شما میگذره یا هنوز دانش اموز هستین یا نه ولی یه سر به دبیرستان ها بزنی ...

اونا ک بله تغیرات ظاهری منظورم رفتار و منش بود. انگار همش دنبال عشوه بودن و شوخی های +۱۸ و این مدل حرفها

الان نمیدونم جو مدارس چ طوریه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)