2777
2789

اول از همه که باردار نیاد. اگر حساسه 

توی این ۲۲ سال لب نزدم به گوشت گوسفند ، گاو ...

به آدم دیگ هم کار ندارم میخوای بخور میخوای نخور به من هیچ ربطی نداره نظر شما هم برام محترمه شما هم به نظر من احترام بزارین

دستو. پاهام عرق می‌کنه  حس میکنم کم خونم

نمیتونم لب بزنم لب هم نزدم 

یه کلیپ دیدم دیشب گاوه رو برده بودن کشتارگاه یکی جلوییشو سرشو بریده بودن حالا نمی‌دونم از وحشت بود یا خدافظی داشت گریه میکرد ، قشنگ معلوم بود بغض داره اونی هم که فیلم می‌گرفت می‌گفت گربه های خدافظیشه 

دلیل زیاد دارم برای نخوردنم 

یه گوسفند داشتیم توی روستامون اسمش سیاه سیاه بود خیلی فهمیده بود میگم فهمیده شما باورتون نمیشه از گوسفند میگفتم بیا میومد ، بوس میکرد ، بغل میکرد آدمو یهویی ، صدای خنده درمی‌آورد عجیب غریب باحال بود من همیشه برای همین میرفتم روستا یه روز برداشتم به چوپچنمون گفتم سیاه سیاه کجاست چرا نیست ؟

خیلی خیلی راحت گفت رفت تو شکم 

یا اولین بار ک دیدم حیوان بیچاره رو کشتن جلوم نمی‌فهمیدم سر بریذن چیه گوسفند آورده بودن میگفتن از کربلا اومده من رفتم به گوسفندها آب دادم ، غذا دادم ، بازی کردم انگار میدونست لحظه های آخره خیلی آروم بود 

جلوی چشممم سرشو بریدن و من بهت زده نگاهش میکردم 

جلوی پلی منم یکی دوبار رفتم کربلا گوسفند سر بریدن  بعذ هم خیلی راحت آوردن تیکه تیکش کردن خورذن نشد جلوشنو بگیرم وگرنه. نمیزاشتم بکشنشون 

به صورت کبابی هم نمیتونی بخوری ؟ 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

الان دقیقا مشکلت چیه 

متوجه نشدم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم هر موجودی در دنیا رسالتی داره

رسالت و کمال حیوانات حلال گوشت هم در اینه که به کار انسان بیان 

حال بد و احساسی که ما فکر میکنیم دارن رو در واقع ندارن

بهش فکر نکنین

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

حبوبات سرشار از آهن هستن

نخود عالیه

فقط اگر با گیاه میخوای اهن بدنت تامین کنی یک ساعت قبل و بعدش چای و کافئین اینا نخور

مولکول های اهن گوشت سخت باز میشه و با چای و اینا از بین نمیره

ولی مولکول های آهن گیاهان سریع باز میشه و با چای از بین میره

اینو از کلیپ یک دکتر دیدم

عاشق امام زمانم❤
ذهنی و جسمی جسمی دستو پاهام عرق می‌کنن ، استخوان هامم صدا میده

کم خونی نداری؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

پروتئین گیاهی میتونی بخوری  حبوبات و چیزهای دیگه و تخم مرغ 

قرص آهن باید مصرف کنی در کل تو نت سرچ کنی میتونی جایگزینهای زیادی پیدا کنی

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...

تو سن نامناسب صحنه های نامناسبی دیدی. به نظرم برو پیش روانشناس.

چون گوشت هم برا بدن واقعا لازمه. پروتئین گیاهی مثل قارچ و حبوبات و تخم مرغ زیاد بخور

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ذهنی و جسمی جسمی دستو پاهام عرق می‌کنن ، استخوان هامم صدا میده

منم‌مثل شما خیلی ساله گوشت نمیخورم‌چند وقت قبل تو سبزی پلو

ماهی قاطی کرده بودن هی اصرار که یه کم بخور یهو تو دهنم گوشت حس کردم انداز ه ی یه عدس فکر کردم مارمولک تو دهنمه اخه از مارمولک خیلی میترسم کم‌مونده بود بالا بیارم فوری رفتم ریختم بیرون 

من عدس و لوبیا و قارچ میخورم هر وقت هم حس ضعف و یخ کردن دست و پاهام زیاد تر میشه قرص اهن و مولتی ویتامین میخورم اوکی میشه