2777
2789
عنوان

بیایید حرف بزنیم

89 بازدید | 13 پست

تاپیک قبلی رو خوندین دیگه 

تصمیم گرفتم بچه رو نگه دارم 

خانواده م منو میترسونن میگن میری زندان و حکم دوست پسرت اعدامه و … منو تشویق میکنن به انداختنش در صورتی که بچه خیلی بزرگ شده پول سقط هم ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حکمش اعدام نیست ولی  اگه سقط کنی شاید ازدواج کردی هیچقت  دیگه نتونی بچه دار بشی  بعدشم میگی بزرگ شده نمیشه سقط کرد ممکنه به جونت اسیب بزنی گناه داره کوچولو این حکمته از هر کسی هم باردارکه نشدی باباش معلومه شاید پشیمون بشه ازدواج کنه باهات  توهم قصدت ازدواج بوده به همه بگو  چند ماهشه کوچولو ؟ بخدا من ارزومه شوهر نداشتم خودم بچه دارمیشدم برگش میکردم. خیلی سخته ولی بچته 

عزیزم حکمش اعدام نیست ولی اگه سقط کنی شاید ازدواج کردی هیچقت دیگه نتونی بچه دار بشی بعدشم میگی بز ...

خب چه جوری بزرگ کنم؟؟؟ پسره رو پیدا نمیکنن؟

اون فکر میکنه من سقط کردم 

خانوادمم ی طرف اذیتم میکنن دیوونه شدم نمیدونم چیکار کنم

عزیزم حکمش اعدام نیست ولی اگه سقط کنی شاید ازدواج کردی هیچقت دیگه نتونی بچه دار بشی بعدشم میگی بز ...

خانوادت چرت میگن الان تاپیک قبیلو خوندم بهترتو که عقد بودی خلاف شرع نکردی ومدرک جمع کن که روزی باباش نیاد بگه بچه مال منه مدرک وامضا بگیر ازش ثبت کن و شاهدامضا بزنه چون عقد بودی شوهذت محسوب میشه شاید یه روزی مهرش به دلش افتاد خواست بگیرتش ازت بالخره توهم جداشدی شاید دوباره ازواج کردی برات مشکل پیش نیاره یا ممثلا سعی کنه اذیتت کنه سقطش کنه که ابروش نره 

خانوادت چرت میگن الان تاپیک قبیلو خوندم بهترتو که عقد بودی خلاف شرع نکردی ومدرک جمع کن که روزی باباش ...

بهش بگو حضانت بهت بده برو دادگاه میتونه بگیره ازت اگه قبول نکرد بگو پس نفقه ومخارشو بده تااخر عمر باید خرج بده میتونی مهریه هم درخواست کنی تو زنشی دیگه مهریه کامل بهت تعلق میگیره 

نه عزیزم عفدم نبودم اون ی جریان دیگه بود از دوست پسرم باردارم

اها 

باید با وکیل صحبت کنی باید قاننونیش کنی یه جوری اینجوری بچت بی شناسنامه وهویت میمونه طفلی گناه داره بچم باید بیاید براش شناسنامه بگیره