2777
2789
عنوان

کسایی ک تجربه سقط دارین بیاید

292 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

من امروز سه چهار روزه پریودم عقب افتاده 

چندین لیوان رازیانه و زعفران هم خوردم ولی پریود نشدم

مشکوکم به بارداری 

چیکار کنم دیگه ک پریود بشم

درد هم دارم 

ناحیه شکمم و رحمم گاهی اوقات درد بدی میگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه باردار باشم سقط میشه؟؟شک دارم آخه

اجیم باردار بود البته تو سونو زده بود قلبش تشکیل نشده ولی پسرش کلا بپر بپر میکرد رو شکمش گلپرم خورد سقط شد ولی با ی بدبختی کورتاژ شد حالا شما الان برو بی بی چک بزن ببین چیه نتیجش .چند روز ب موعدت مونده؟

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
اجیم باردار بود البته تو سونو زده بود قلبش تشکیل نشده ولی پسرش کلا بپر بپر میکرد رو شکمش گلپرم خورد ...

الان چهار روز از پریودم گذشته😔واقعا نمیتونم نگهش دارم اگه باردار باشم واسه همین میترسم همش دمنوش میخورم ولی خبری از پریودی نیست

از عطاری گیاه مریم گلی یا بومادران بگیر مثه چایی دم کن بخور اینا قاعده آورن

ایشالا ک پری میشی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
خوزستان

اندیمشک اگه هستی برو ساختمان پزشکان بهمن خواهرشوهرم ۴تابچه داره ناخواسته دوباره حامله شد رفت اونجا ی امپول و قرص دادن سقط شد 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...