2777
2789

براش دعا کنید خیلییییی سختی کشیده ای وی اف کرده 

چند سال انتظار خدایا دامن خواهرم سبز کن و صد البته همه منتظرا  

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الھی بحق علی اصغرامام حسین ھرچہ زودتر دامنش سبز بشہ و خدا بھش بچہ ی سالم و صالح بدہگلم درخواست دادم ...

ان شاالله خدا صداتو بشنوه 

ان شاالله هزار برابرش نصیب خودت بشه 

قبول کردم دوست عزیز

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
ان شاالله خدا صداتو بشنوه ان شاالله هزار برابرش نصیب خودت بشه قبول کردم دوست عزیز

عزیزی نذر کنید سال دیگہ محرم سبزپوشش کنید نی نی رو اسم ائمہ نذر کنید انتخاب کنید ان شاءاللہ میشہ حتما😘