2777
2789

باید کم کم به محیط عادت کنه داداش منم داره بعدیه سال عادت کردن نر هم دیر رام شد همش گاز میگرفت ولی ماده زود رام شد که متاسفانه گم شد

فقط باید مواظب باشی افسردگی نگیرن وقتی میترسن بالای سرشون بلند میشه باید باهاشون راه بیای آواز خوندنم معمولا براشون موزیک میذاشت یا صدای شبیه خودشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه وحشیه دستی نمیخوام باشه همین ک دوتا اواز بخونه بفهمم سرحاله برام کافیه

مال منم وحشی بود 😓😒 عروس هلندی دختر خالم خیلی بامزه بود برده بودمش جلو اینه خودشو دیده بود چنان دلبری میکرد و اواز میخوند که نگو

خوب یادش بده گناه داره واسه چی طوطی گرفتی که بزارید تو قفس فقط؟

اینا عادت کردن متاسفانه من بیرون از قفس هم میارمش به زور ولی یه گوشه میشینه عادت نداره در صورتی که ۱۲ تا پرنده ی دیگ ای که دارم ول میگردن,0یا پرواز میکنن زیاد داشتم یه پنج شیش تایی فروختم به اصرار خانواده که شلوغ کردم

عه چکارا کردی رام شد ... من طاقت نداشتم می خواستم زودتر باهاش بازی کنم

یه ماه اول که اصلا بیرون نمیومد منم نمی‌رفتم سمتش تا عادت کنه

بعد در قفس رو باز میزاشتم بعد یه ماه خودش یه بار اومد بیرون راه رفت تو هال منم کم کم مثلا براش غذا میزاشتم ولی نمیزاشت بهش دست بزنم .. بعد از یه مدت که فقط براش غذا میزاشتم و صحبت می‌کردم و قربون صدقش رفتم بالاخره اجازه میداد نازش کنم ، الانم فقط صداش کنم یا خیلی آروم باشه میزاره بغلش کنم وگرنه پارم میکنه  اقتدار داره

چ با جذبس بچه😂😂😂 هر وقت دوس داره میتونی بغلش کنی الهی

اره البته این نره فکر کنم ..اون یکی مادس مثل همینه فقط همش خوابه پهن میشه یه گوشه از خونه ۲۰ ساعت از ۲۴ ساعت فقط خوابه