2777
2789

عشقم رفت زن گرفت همش خودمو مقصر میدونم میگم من باعث شدم بره 

باهم رل بودیم ۲۸ اردیبهشت بود ک اومد عروسی جلو بابام یکارایی کرد بابام بدش اومد مثلا میومد با ماشین سرعت میرفت دستی میکشید مشروب خورده بود 

بعدش من پیام دادم بهش گفتم برو همه چیو خراب کردی اما اون گف نرو منم ک دل رفتن نداشتم گفتم عیب نداره درستش میکنیم گفتم جایی نرو بمون درستش میکنیم 

گذشت دوباره دعوامون شد من گفتم برو فداتشم من آدم مناسبی نیسم برات اذیتت میکنم ولی بخدا ار ته دل نبود اینجوری گفتنی ار ته دل گریه میکردم 

اون میگف بیام خاستگاری من میگفتم شرایط نداری سختمون میشه چون فقط ی نیسان داشت باهاش بار میبرد صب ۸ میزد بیرون ۱۲ ۱ شب میومد گفتم ۲.۳ سال وایسا فعلا خرف ازدواج نزن بزار من کار کنم باهم تلاش کنیم شرایطو بهتر کنیم 

یجوری حرف میزد انگار میخاد بره همش میگف نمیتونم شرایطی ک تو میگیو قبول کنم تهش گفتم باشه اگ تهشم هیچی نباشه شرایطم نتونی اوکی کنی عیب نداره ۲ سال وایسا بیا مث رفیق باشیم دوسال وایسا 

چون من میدونسم ک توی ۲ سال میتونیم شرایطو بهتر کنیم اخه سنی نداشت ۲۳ سالش بود گفتم تا ۲۵.۲۶ صبر کن 

منم ی شرکت پیدا کرده بودم ماهی ۱۲ حقوقش بود گفتم میرم سرکار منم بات کمک میکنم حداقل خرج خودمو خودم درمیارم توام تلاش کن بتونی ی ماشین خوب بگیری 

قسمش دادم گفتم ب بابات رو بنداز التماسش کن یکم کمکمون کنه چون باباش ب گفته خودش پولدار بود

بگین چیکار کنم 

لعنت ب من شاید من مقصر بودم من سرد رفتار کردم وقتی رفتیم بیرون 

ایشالا بمیرمم من باعث رفتنش شدم من باید دلگرمی میدادم بهش 

اون دستمو گرفت گف بهم میرسیم گفتم نمیدونم 

مننننننننن مقصررررررررم برم زیر تریلییییی ایشالا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

واقعا میخواستی با ادمی که مشروب خوره و چنین اداهایی در میاره تازه پولم نداره که زندگی تشکیل بده بری زیر یه سقف؟؟؟ کلا ۲۲ سالته چرا انقد میخوای خودتو بدبخت کنی

بخدا بابات درست میگه همیشه به حرف پدر و مادرت گوش کن

خدا برات بهتر از اونو میخواسته

واقعا؟خیلی دعام کن فداتشم

این راهی که تو رفتی رو منم رفتم. بخدا یه روزی به خودت میخندی که چجور از چنین ادمی خوشت میومد

یه روزی هزار بار خداروشکر میکنی که رفت

اصلا با خودت میگی با چه عقلی من با اون ادم دوست بودم.

لیاقتت بیشتر از ایناست دختر

الان طبیعیه ناراحت باشی چون وابسته بودی. زمان بگذره درست میشه. خودتو باکار و درس مشغول کن

دعام کن فداتشم خیلی زیاد نیار دارم

عزیز دلم الهی زنده و شاد باشی همیشه 

الهی ک خداوند یکی بهتر از اونو بزاره سر راهت یکی ک هر چی ک بشه هر جور ک بشه ی تار مو تو ب دنیا عوض نکنه قران زیاد بخون و با خودت حرف بزن خییلیی کمکت میکنه منم روزایی مثل تو رو داشتم قبلا قشنگ حالتو میفهمم اما فقط خدا و کلامش و ائمه توسل کن اینا فقط کمکت میکنن 

این راهی که تو رفتی رو منم رفتم. بخدا یه روزی به خودت میخندی که چجور از چنین ادمی خوشت میومدیه روزی ...

چشم فداتشم

کاش فقط ناراحتی بود شدم عین دیونه ها ک ب خودکشی فکر میکنم 

دم ب دقیقا میرم ب خاهرش پی ام میدم چرا مهدی منو ازم گرفتین 

اونم بدتر دلمو میسوزونه عکسشو میزاره یا مینویسه اگ دوست داشت ک نمیرف

نگااا

2810