2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کشک کدو

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

کوکوی مرغ یا بقیه کوکو ها 

خوراک لوبیا چیتی 

خوراک بادمجون 

کشک بادمجون 

چرخ کرده با سیب زمینی 

قارچو سیب زمینی 

سوسیسو سیب زمینی 

خوراک سینه مرغ با سیب زمینی 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اشکنه چطوریه

پیازو سرخ میکنی.بعد یه کم شنبلیله و رب من یه توک قاشق اردم میزنم سرخ میکنم.بعد سیب زمینی چتد قاچ میکنی داخلش میریزی.غلیظ شد تخم مرغ میشکنی توش تا ببنده امادس.

با این نون خشکای مغازه ها خیلی خوشمزست تیلیت میکنی

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

حلیم بادمجونم خیلی باحاله

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

ماکارونی.

املت.

ماست خیار

تخم مرغ سرخ کرده با پیاز

عدسی

نون پنیر و سبزی

خیار گوجه با نون روش نمک‌ و فلفل بزن یکمم لیمو روش بچکون بزن بر بدن.

دیگه اگه حال نداری هیچی نخور من معمولا وقتی تنهام رو گزینه آخرم چون بجز تخم مرغ چیزی بلد نیستم