2777
2789

چون من یه هفته پیش  که جنین سه هفته بود سقط خود به خود شد دو روز فقط خونریزی کمی سنگین تر از پریود داشتم لخته و بافتی دفع نشده (فقط بعد دو روز خونریزی یه لخته کوچیک خون اندازه دکمه پیراهن مردونه فقط اون دیدم و تمام دیگه نه خون داشتم نه درد بعد دو روز)

رفتم ماما گفت بائو یه چیزی دفع میکردی سونو نوشته تازه گفت زودم برو سونو آخه جنین یه هفته والا خوندم تو سونو چیزی نشون نمیده میکروسکوپیه آیا سونو شکمی شما برای بقایای کوچیک رفتین با سونو واژینال .؟؟

چون نمیخوام هر چند روز یکبار بگن دوباره برو نشون نداده یا دقیق تر برو سونو واژینال هم هزینه اش ندارم چند بار برم هم اعصابم خرده حوصله دکتر الکی ببره بیاره ندارم اونقدر گرفتاری دارم

سر آزمایش خون بتا سه بار بتا دادم همون اول گفتم تیتر بتا خودم گفت بتا بده بعد مشخص نشد تیتر بده فقط پول چند بار چند بار دارم و استرس گرفتم 

سونو که باید بری واژینال تخصصی تره اگه بقاقا بمونه و‌دفع نکنی همش عفونت کلی مریضی و ناباروری میشه واست من خودم دو تا سقط داشتم

یه لحظه لطفا👈👈من یه خانم خونه دار بودم اما تصمیم گرفتم تغییر کنم و همینطور شد و شدم یه🥰🥰 بانوی کارآفرین🥰🥰تو هم اگر دوست داری تغییر کنی بهم پیام بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزینه اش با بیمه تامین اجتماعی حدودی میدونی؟

نه متاسفانه من بیمه ندارم

یه لحظه لطفا👈👈من یه خانم خونه دار بودم اما تصمیم گرفتم تغییر کنم و همینطور شد و شدم یه🥰🥰 بانوی کارآفرین🥰🥰تو هم اگر دوست داری تغییر کنی بهم پیام بده