2777
2789
عنوان

مسافرت در بارداری

230 بازدید | 27 پست

سلام خانما من‌۷ هفتمه بارداری دومه و  بدون مشکلم خداروشکر . من تو خونه کارم خیلییییی زیاده خونه پدرشوهرم اصلااااا استراحت ندارم‌. شاید روزی یساعت. حالا خانوادم میخوان برن مسافرت مشهد . میتونم باهاشون برم ؟ لاقل از کارای اینجا فرار کنم یکمی استراحت کنم ؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو بارداری با ویار وحشتناک تا تبریز رفتم ۱۰۰۰تا فاصله بود تازه با ماشین سنگین😀

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

دکتر من میگفت سه ماه اول و آخر خطرناکه 

چرا باید کارای اونارو شما انجام بدی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

منم تو بارداری با ویار وحشتناک تا تبریز رفتم ۱۰۰۰تا فاصله بود تازه با ماشین سنگین😀

عزیزم برای ویار وحشتناکت چیکار کردی 

من 10 هفتمه و ویارم خیلی شدیدی جوری که نمیتونم اشپزی کنم همش بالا میارم دائم تهوع دارم

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
اره عزیزم اگه خدایی نکرده لک و خونریزی نداری میتونی بری ببخشید شما تهوع نداری راحت میتونی اشپزی کنی

اره ن تهوع دارم ن چیزی فقط بعضی وقتا کسلم . دیگه هیچی خداروشکر . 

دکترت باید تشخیص بده من تو بارداریم سه تا مسافرت رفتم‌یکیش پونزده رو طول کشید 😂

و تا هفته سی‌و‌پنجم‌میرفتم باشگاه بدنشازی کار میکردم دمبل میزدم … ولی هرماه دکترم چک‌میکرد و‌نظرشو‌میپرسیدم که‌مشکلی نباشه

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
عزیزم برای ویار وحشتناکت چیکار کردی من 10 هفتمه و ویارم خیلی شدیدی جوری که نمیتونم اشپزی کنم همش بال ...

از هفته ۱۶به بعد بهتر میشی .

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
👨‍👩‍👦

انشالله که تا اخر بارداری خوب و راحتی داشته باشی دوستم....به سلامت بری و بیای‌‌‌‌‌.....میشه منم دعا کنی باردار بشم منم چند سال منتظر دومی هستم و کلی دلشکسته ام اگه هم رفتی مشهد میشه ویژه دعام کنی اسمم سمانه..دعا کن منم باردار بشم طفلی دخترم خیلی تنهاس و غصه

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم منم.میشه با دلای پاکتون دعام کنین باردار بشم من به دعاتون اعتقاد دارم..انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  
2810