2777
2789
عنوان

آزمایش ابتدای بارداری

107 بازدید | 17 پست

من امروز میخواستم برم آزمایش ناشتا بودم. داشتم به دخترم صبحانه میدادم حواسم نبود ته قاشقشا پاک کردم خوردم. نمیدونم میتونم برم آزمایش یا نه؟

اگر اون ازمایش کامل منظورت هست باید ناشتا باشی

اما اگر بتا منظورته مشکلی نیست هر ساعتی از روز

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر اون ازمایش کامل منظورت هست باید ناشتا باشیاما اگر بتا منظورته مشکلی نیست هر ساعتی از روز

عزیزم با اجازه اسی یه سوال داشتم من امروز سونو سلامت دارم از روز اقدامم حساب کردم ۱۳ هفته هستم اما سونو تشکیل قلب گفته چهارده هفته نمیدونی مشکل داره یا نه

عزیزم با اجازه اسی یه سوال داشتم من امروز سونو سلامت دارم از روز اقدامم حساب کردم ۱۳ هفته هستم اما س ...

سنو آن تی منظورتون هست

ببین سن جنین رو از روز شروع آخرین پریودی حساب میکنن چون اون فولیکول که تبدیل به جنین شده از روز اول پریودی رشد کرده با این حساب سنی که سونو براتون زده درست تره .شما سونو رو برید امروز آن تی رو از ۱۱ تا ۱۴ هفته میشه انجام داد الان برید حتی اگر ۱۳ هفته باشید یا ۱۴ هفته در هر حال نشون میده سلامت جنین رو

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
نه آزمایش کامل بتا خیلی وقته دادم

باید ناشتا باشی عزیزم اما نمیدونم در این حد مقدار چیزی که خوردی مهمه یا نه من به جای شما بودم احتیاطا فردا میدادم یا تماس بگیر از آزمایشگاه بپرس

باید ناشتا باشی عزیزم اما نمیدونم در این حد مقدار چیزی که خوردی مهمه یا نه من به جای شما بودم احتیاط ...

آخه یک هفته است میخوام برم نمیشه امروز دیگه واقعا اعصابم خورد شد اینجوری شد. کم کاری تیروئید هم دارم میترسم دیر شده باشه الان ۷ هفتم.

آخه یک هفته است میخوام برم نمیشه امروز دیگه واقعا اعصابم خورد شد اینجوری شد. کم کاری تیروئید هم دارم ...

نه نگران نباش حالا یه روز طوری نمیشه.شماره ازمایشگاهو نمیشه گیر بیاری زنگ بزنی؟من نمیدونم شاید واقعا بشه بری بدیش

عزیزم با اجازه اسی یه سوال داشتم من امروز سونو سلامت دارم از روز اقدامم حساب کردم ۱۳ هفته هستم اما س ...

اخرین تاریخ پریودت کی بود اونو حساب کن دختر اقدام چیه 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
2810