2777
2789
قول داده بود عرق و ش‌..راب نخوره اونم زد زیرشکلا لامذهب بود بهش گفته بودم منو میخوای تنها شرطم ایمان ...

خیلی سخته و میفهمم شما رو... خدا کمکتون کنه. تجربه مشابهی در اطرافم دادم که آقا قول داده بود مذهبی باشه و الان در حدیه که اعتقادات خانم رو فحش میده. چیزی که قلبی نباشه فایده نداره

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسردایی من نمازخونه، حتی نماز شب هم میخونه و ادعای با خدا بودن هم داره به شدت بعد از اون طرف ارث مام ...

نماز خون اگه نمازش واقعی باشه صد در صد ملاکه. 

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

من خودم اصلا عقاید مذهبی ندارم و همسرم هم عقاید مذهبی نداره. به نظر من هیچ ربطی به رزق و روزی هم نداره. ولی اگر اعتقادات مذهبی داری با کسی ازدواج کن که شبیه خودته. بعدا آرامشت گرفته میشه اگه شبیه نباشید.

نماز خون اگه نمازش واقعی باشه صد در صد ملاکه.

منظورم اینه نماز خوندن به تنهایی ابداً نمیتونه معیار برای انتخاب باشه 

❤️🤍💚....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
خیلی سخته و میفهمم شما رو... خدا کمکتون کنه. تجربه مشابهی در اطرافم دادم که آقا قول داده بود مذهبی ب ...

یه وقتا دارم نماز میخونم میگن نخون من خداتم انتظار ندارم ازت😑.بحثای مسخره اعتقادی میکنن بهشون میگم دین و ایمان نداری برای خودت باش حداقل

ولی خودشون متوجه شدن وجود عرق و...بی برکتی و سنگینی میاره و بازم خدا رو شکر همرو برد ریخت دور.میگم همیشه خدا یه نگاه بندازه کافیه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
یه وقتا دارم نماز میخونم میگن نخون من خداتم انتظار ندارم ازت😑.بحثای مسخره اعتقادی میکنن بهشون میگم ...

بله دقیقا... از مشاوران خوب مدهبی هم کمک بگیرید که روش تاثیر درست رو یاد بگیرید. ان شالله خدا کمکتون کنه عزیزم من واقعا میفهمم چفدر زجر میکشید. حدااقلش اینه سعی کنید خدای نکرده ایمان خودتون سست نشه

منظورم اینه نماز خوندن به تنهایی ابداً نمیتونه معیار برای انتخاب باشه

بله موافقم

با آدم با شعور ازدواج کنید که بفهمه دین و مذهب و عقایدتون ربطی بهش ندارن

بله ازدواج کردم با کسی که در تمام مدت این یک سال و نیم زناشویی نماز نخونده

من نماز میخونم و احترام می‌ذاره

خیلیم از زندگیم راضیم

عادت های اتمی و اثر مرکب