2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه حالا‌ نامزدت خونتونه و تو ۵ تا تاپیک زدی😐 شوید ریختی تو اولویه؟

سالاد امادست گذاشتم شویدای یخ زده و نخود سبزا یخشون اب بشه بعد نامزدمم فرستادم ظرفارو بشورع 

هی خوشگله این سوالمو جواب بده🔥😃بنظرت وکالت شغل با کلاسیه؟؟؟؟
ان شاالله برسی عزیزم 💞الان تو چه مرحله این؟

مرحله ای ک بعد ۹ سال جدامون کردن ... الان از شدت ناراحتی دوتامون مریض شدیم و لاغر

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
سالاد امادست گذاشتم شویدای یخ زده و نخود سبزا یخشون اب بشه بعد نامزدمم فرستادم ظرفارو بشورع

😁😁😍😍دستت دردنکنه ،‌خوش باشید 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
درک میکنم انتظار وصال خیلی سخته🥲لطفا شماهم دعا کنید منم به اونی که میخوام برسم🥲

چشم عزیزم ان شاالله 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
😁😁😍😍دستت دردنکنه ،‌خوش باشید

بلع.تازه بیاد هم این تاپیکو کلا براش میخونم.خوشش میاد مث رفیقمه😂😂😂🥺

پنج کیلومثل اینکه🥲😂برسم 65 عالیه الان 70 عم

من ۵۵ ام.مال مت تخته😂😂🙈توام نگران نباش دو س ماه دیگه نهایتش ب اون وزنی ک میگی میرسی

2810