2777
2789
عنوان

چقدر اسنپیا چرت و پرت میگن

128 بازدید | 10 پست

بچها من از شهرمون دو تا دختر رفتیم مشهد 

بعد یکی از فامیلای دورمون ک پسرم هست اومد دنبالمون چون موتور داشت نمیشد ک بشینیم وسیله داشتیم خلاصه فامیلمون اسنپ گرفت خودشم با موتور جلوتر رفت خونه  

اقا از همون جای پلیس راه تا جای خونه ی فامیلمون این زر زر کرد ک نمیدونم دو تا دختر  جوون چرا اومدین اینجا این پسره ک اومد پیشتون معلومه ادم درستی نیست نمیدونم فلان این قطعا دوست پسرتونه حالا بیا و ثابت کن فامیله  

اخرش بهش گفتم اقا شما وظیفته مارو تا جایی برسونی هیچ جای اپلیکیشن نموشته ک از وظایف شماست ک فوضولی کنین توی زندگی دیگران 

باز شروع کرد ک اره  به دلتون نمیاد از دوست پسرتون بد بگن و فلان 

یعنی اعصابمو خورد کرد 

چرا این اسنیپا یکسره حرف میزنن 

نمیشه پشتیبانی کنم؟؟؟

تا حالا این موردا براتون پیش اومده؟؟؟ 

حالا اون بنده خدا پسر فامیلمونم به رسم ادب اومده بود استقبال

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه پیش نیومده چون صحبت میکنن جوابشونو نمیدم 

دیگه خودشون خفه میشن

(کسی که داره چرت و پرت میگه  صحبت معمول موردی نداره)

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

😂😂😂🤧ببخشید اسی خندم گرفت

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

بعدش که پیاده میشی یه صفحه برات میاره امتیاز به راننده اونجا شکایت کن و توضیح بده که رفتارش چقدر زشت بوده

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

امتیاز بهش نده.هرچی گفت اصلا نباید جوابشو میدادین به اینجور ادما فقط باید بی محلی کرد.واسه منم پیش اومده خواستن مخ بزنن.یکیشون میگفت شمارمو بگیر هروقت ماشین خواستی زنگ بزنی بیام سوار ماشین غریبه نشی🤣انگار خودش پسرخالم بود

😂😂😂🤧ببخشید اسی خندم گرفت

اخه خنده داره

چرا باید بیاد اینقدر فوضولی کنه

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈