2777
2789
عنوان

یاد یه چیز عجیب افتادم بیاین

129 بازدید | 10 پست

دو سال پیش خو من تازهیه هفته بود ک گوشی خریده بودم بعد هیچ برنامه ای هنو نصب نکرده بودم بجز وات شماره کسیم سیو نکرده بودم هنو کسیم شمارمو نداشت داخل گالریمم عکس چیزی نگرفته بودم..حتی آهنگم هیچ.. بعد گوشیم یهو خاموش شد هر کاری کردم روشن نشد همه گفتن سوخته بعد سه روز خو یهو دکمشو شار دادم روشن شد.. بعد خو رفتم چک کردم گوشیمو عذر میخوام گالری پر بود از فیلمای پو.. ن.. تعجب کردم بعد دو هفته بعدش دوباره گوشبم اینجوری شد.. باز بعد دو سه روز روشن شد دیدم باز از اون فیلما داره.. زود پاکشون کردم.. واقعا الان ک فکرشو می کنم میگم خداا از کجا اومدن من تازه گوشبو خریدم کسیم شمارمو نداشته بگم هک شدم تازه سیمکارت گذاشته بودم تووش.. چند بار دیگم خاموش شد ولی دیه از اون فیلما توو گالریم نبود.. فقد همون دوبار.. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا نو نو بود.. تازه از جعبه درش آورده بودم

رم کارکرده ننداخته بودی؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
نه.. من اصن ازش استفاده نکرده بودم هنو

با یه موبایل فروش صحبت کن اونا میفهمن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
یعنی اگه اون موقع دو سال پیش هک شده باشم ک عجیبه.. ممکنه هنوزم هک باشم؟

سر در نمیارم نمیدونم چی بگم🙄