2777
2789

ی دوستی دارم خیلی بم استرس میده میگه جلو.گیری طبیعی خیلی ضرر میزنه ب کمر مرد و هرچی بیشتر بمونی ضررش بیشتره و ممکنه نتونه و نطفش ضعیف بشه و...

منم شاغلم و اصن وقت ندارم و بنظرم هنوز زوده

البته همسرم۳۰ سالشه

من۲۱

بچه دوسدارم ن ک دوس نداشته باشم و میخوام۳تا بچه انشالله داشته باشیم در آینده ولی بنظرم خیلی زوده الان 

خیلی فکرمو با حرفاش درگیر می‌کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۴ سال دیگه

کِیف زندگیتو ببر حالا بچه گرچه شیرینه اما همه وقتتو میگیره 

اگه هم نگرانی که جلوگیری طبیعی بده با روشهای دیگه جلوگیری کن

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
تروخدا زود بچه نیارید قبلش مشاوره برید حداقل دو سال همو بشناسید بچه ها گناه دارن

از این نظر اوکیه من ب همسرم خیلی اطمینان دارم و ازش مطمئنم 

قبلش ما با هم درارتباط بودیم بعد ازدواج کردیم یکسال هم عقد بودیم

21 زوده یه مدت با همسرتون خوش بگذرونید

آخه همش میگم نکنه بعدا پشیمون بشم نکنه وقتی اقدام کردم متوجه بشم ک مشکل داریم و باید بیفتیم دنبال کارای درمانی

یا میگم نکنه هرچی بمونم فاصله سنی با بچه م زیاد داشته باشم ب ضررمه

اوهو ۲۱ سالته ول کن بابا هیچی نمیشه پیرمرد های ۸۰ ساله هم بچه دار میشن به فکر خودت باش که اگه خیلی ز ...

یعنی واقعاً نمیشه با بچه خوش گذروند؟؟ من خب شاغلم ولی خیلی ذهنم درگیره خیلی ،، پوف

2810