2777
2789

استاد یه درسی رو به من ۱۲داده هفته قبل الان هم نمرش رفته تو کارنامم 

من این امتحان رو خیلی خوب دادم اعتراضی زدم جواب نداد کلی به استاد زنگ زدم جواب نداد بنظرتون میشه نمره رو تغییر داد ؟

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣
دانشگاه فرهنگیان خوندم.به ندرت اتفاق میفته تو این موارد حق رو به دانشجو بدنولی تو تلاشت رو بکن

آخه نمره رفته تو کارنامه 

معدل هم بهم دادن 🥲

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه نمره رفته تو کارنامه معدل هم بهم دادن 🥲

نمرت تایید شده؟

اگه تایید شده دیگه کاری نمیشه کرد.

معدل به چه دردت میخوره؟

میخوای مهاجرت کنی؟

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش
نمرت تایید شده؟اگه تایید شده دیگه کاری نمیشه کرد.معدل به چه دردت میخوره؟میخوای مهاجرت کنی؟

دانشگاه آزاد اینجوریه که اول نمره رو میزنن بعد چند روز خود به خود می‌ره تو کارنامه و نهایی میشه 

میخواستم ترم بعد بیشتر درس بردارم و معدلم ۱۷بشه

دانشگاه آزاد اینجوریه که اول نمره رو میزنن بعد چند روز خود به خود می‌ره تو کارنامه و نهایی میشه میخو ...

من ازاد نخوندم.

دانشگاه فرهنگیان اینطوری بود که نمره میرفت تو کارنامه. تا چند روز فرصت اعتراض داشتبم. بعد فرصت اعتراض تموم میشد دیگه نمیشد کاری کرد.

خود استاد نمره رو میفرت تایید نهایی میزد که نتونیم اعتراض کنیم

نمرت تایید شده؟اگه تایید شده دیگه کاری نمیشه کرد.معدل به چه دردت میخوره؟میخوای مهاجرت کنی؟

عزیزم خوشبحالت فرهنگیان درس مبخونی و خاک تو سر من که سال کنکورم درس رو رها کردم 

دانشگاه فرهنگیان خوندم.به ندرت اتفاق میفته تو این موارد حق رو به دانشجو بدنولی تو تلاشت رو بکن

راضی ای؟سختگیرن ؟محدودیت زیاده؟

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن
عزیزم خوشبحالت فرهنگیان درس مبخونی و خاک تو سر من که سال کنکورم درس رو رها کردم

من درسم سال پیش تموم شد.

فرهنگیان هم آش دهن سوری نیست عزیرم.

چیز خاصی رو از دست ندادی

راضی ای؟سختگیرن ؟محدودیت زیاده؟

نه اصلا

خیلی سختگیرن توی بحث حجاب و نماز

خیلی از همکلاسیام اخراج شدن و الان نشستن تو خونه.

واقعا دیگه هسته گزینش شورش رو درآورده.

با آبرو و آینده و روح و روان بچه های مردم بازی میکنن.

امیدوارم تو آخرت بدجور تقاص پس بدن

2810