2777
2789
عنوان

عین کابوس بود

86 بازدید | 11 پست

بچم ۱ ماه و نیمشه امروز تو ماشین منو بچم عقب نشسته بودم شوهرم اومد میدونو دور بزنه یه دفعه بچم از نو کریر پرت شد کف ماشین از ظهر انقدر گریه کردم که اشکم تموم شد. همش اون صحنه میاد جلو چشمم دلم آتیش میگیره. همه جاشو نگاه کردم کبودی و قرمزی نداشت سرش مثل همیشه بود بغلش کردم چند ثانیه بعد ساکت شد و دوباره خوابید بعدشم بیدار شد شیر خورد دوباره خوابید استفراغم نکرده ولی دلم آشوبه همش میگم نکنه اثر ضربه بعدا خودشو نشون بده  

دقیقا این اتفاق واسه ماهم افتاد حتی بدتر 

چون منه احمق جلو نشسته بودم و یچه تو کریر عقب بود و با شدت افتاد کف ماشین 

اما چیزیش نشد .بچها قدرت بدنی بالایی دارن

زیاد پز نده عزیزم اینجا همه از فرط بیچارگی عضون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راست میگی؟ بچت چند وقتش بود؟ چند وقت گذشته

اون موقع سه ماهش بود 

الان دو سال و نیمشه 

منم خیلی گریه کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد چون بدن بچها مقاوم اونجوری که ما فکر میکنیم لاجون نیستن

اون موقع سه ماهش بود الان دو سال و نیمشه منم خیلی گریه کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد چون بدن بچها مقاو ...

وای خدا چقدر امیدوار شدم شمام کمربندشو نبسته بودی؟ بچه من هنوز گردن نگرفته خیلی شل و وله دلم براش کباب شد

وای خدا چقدر امیدوار شدم شمام کمربندشو نبسته بودی؟ بچه من هنوز گردن نگرفته خیلی شل و وله دلم براش کب ...

نه خاک بر سرم مثل احمقا خودم جلو نشستم و با دستم کریر رو صندلی عقب نگه داشتم .یهو شوهرم ترمز کرد بچه پخش شد کف ماشین یکم گریه کرد اروم شد 

خدا منو ببخشه 

نه خاک بر سرم مثل احمقا خودم جلو نشستم و با دستم کریر رو صندلی عقب نگه داشتم .یهو شوهرم ترمز کرد بچه ...

من که اگه احمق آدم بود دقیقا مثل من بود کنارش نشسته بودم ولی نه کمربندشو بستم نه نگهش،داشتم نمیدونستم انقدر راحت چپ میشه

بچه منم با شدت خورد هنوز باورم نمیشه منی که انقدر مواظبشم همچین بلایی سرم اومد

نگران نباش غصه هم نخور چون این انرژی منفی حال بچتو بیشتر خراب میکنه .مخصوصا اگه از شیر حودت بهش میدی .اصلا مضطرب نباش که رو بچه اثر نزاره 

دستتو بزار رو قلبش و به برکت بدن سالمی که داره سه بار بگو لا حول ولا قوة الا بالله