2777
2789

پدرم  کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک (حتی نمیزاره در خونه باز کنیم)و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه و آبرو بره و همیشه پشتمونو خالی کرده حرف بد مثل نقل و نبات تو دهنشه و کولی و دعواییه و زورگوی و فاسد و خونه همیشه زندانیمون میکنه خدا لعنتش کنه کاش اگه خدا عدالت داره پدرم بمیره بی شر و دردسر فقط شر و بدی و بدبختی ازش دیدیم شما رو به خدا دعا کنید پدرم ظلمش به خودش برگرده الهی و هیچ وقت دیگ در حقمون ظلم و ستم نکنه 😭💔جون عزیزتون دعا کنید سکته کنه و بمیره انشالله نفس راحت بکشیم از دستش الهی که شرش ازمون کم شه💔😭

خدا هست،اگه هست چرا جون پدر ظالممو نمیگیره 😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
جوری میگی انگار باباهای ما نکرده همش دعوامون کرده توهین کرده باید تحمل کنیم بخاطر همین رفتم سر کار ت ...

والا خوبه میزارتت بری کار کنی!

برا ما که در خونه نمیزاره باز کنیم 

خداتو شکر کن واقعا

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا خوبه میزارتت بری کار کنی!برا ما که در خونه نمیزاره باز کنیم خداتو شکر کن واقعا

از کجا میدونی میذاشت منم نزاشت از خونه برم بیرون میگفتم خدایا کاری کن پول دربیارم خدا صدامو شنید و یکی از فامیلامون شرکت بیمه داشت گف دخترت بیاد اونجا کار کنه بابا رفت محل کارشو دید گف آره خوبه منو فرستاد خودش میبرد منو می‌آورد من از تو بیشتر سختی کشیدم گلم

آروم باش عزیزم:)

حق داری ناراحت و عصبی باشه

هرکسی تو زندگیش ممکنه از این مشکلات داشته باشه

مگه فکر میکنی پدر شما تا کی زنده هست؟

تحمل کن بالاخره یه روزی به آرامش میرسی...تا ابد که همچین چیزی نیست

من خودم وقتی از دست خانواده عصبی میشم همش به خودم میگم خب...اینا که تا اخر عمر من قرار نیست باشن بالاخره یه روزی همه ی ناراحتی ها و....تموم میشن

چند سالته شما؟

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'