2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 97 پست
خب یعنی طلاق بگیری نمیزارن بری تو خونه پدر مادرت زندگی کنی???به شوهرت بگو باید بچه هارو بفرستی مهد

ن بچه هامونگه نمیدارن ک برم سر کار آخه مادرم مریضه خواهر مجردمم جوونه و حوصله بچه نداره

ن بچه هامونگه نمیدارن ک برم سر کار آخه مادرم مریضه خواهر مجردمم جوونه و حوصله بچه نداره

هعی چی بگم یکم که بزرگ بشن راحت میتونی بری سر کار ولی تا اون موقع پول شوهرتوبکش 

هر ماه بگو باید به اسم من طلا بخری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئمی درآمدش همینه؟؟؟ بازم ببین شده از خورد و خوراک بزنی جمع کن که خودتو از مهلکه نجات بدی یا برو م ...

اولا آره همینه 

دوماک مگه ب من پول میده 

حتی پول توجیبی هم بهم نمیده

وا یعنی چی که نمیده با این همه خطا زبونش درازه ببرش پیش مشاور و اینا به خانواده اش بگو

خانوادش خیلی حمایتم کردن تواین جریانهاولی الان ک دیدن من آروم شدم همش میگن بهش محبت کن اما من خسته ام قلبم شکسته شدم مثل یه مرده 

عزیزم من همشو خوندم چقد دلم کباب شد 

کاش همون اول با این کاراش طلاقتو میگرفتی حس میکنم خیلی خانم سخت کوش و مقاوم و صبوری هستی خیلی از اقایون آرزوی چنین همسری دارن، امیدوارم همسرتون سر به راه بشه و آرامش به زندگیتون  بیاد 🌼🌼

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

واقعا چطور میتونین بعد خیانت ببخشید اونم وقتی پشت سر هم هی خیانت میکنه اصلاااا چطور بعد خیانت بازم دوست دارین عن آقا رو😐😐

خدایش چطور وجدانتون قبول میکنه وقتی شرایط زندگیتون این جوریه پای این طفل معصوما رو به زندگیتون باز میکنید این بیچاره ها چه گناهی کردن میدونید بعدها چقد  اسیب روانی میبینن نابود میشن 🥺

واقعا چطور میتونین بعد خیانت ببخشید اونم وقتی پشت سر هم هی خیانت میکنه اصلاااا چطور بعد خیانت بازم د ...

دقیقا خیانت ب هیچ عنوان قابل بخشش نیست

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻