2777
2789
عنوان

ممکنه من عوض شده باشم

134 بازدید | 11 پست

تو تاپیک قبلیم هست 

من از کودکیم دو دسته فیلم دارم

تا ۴ ۵ سالگی انگار داری یه عروسک میبینی جوری که نمیتونی چشم برداری 

بعد اون یه سری فیلم ۸ سالگی هست خوشگل نیستم

مگه ادم انقد تغییر میکنه؟

میگن تو بازار گم میشدم همش

يعنى چى؟؟؟؟ يعنى جابه جا شدى؟؟؟؟؟

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چه عجیب و ترسناک

ولی خب بچها تا کوچولوعن شبیه فرشتها میمونن و خیلی نازن کم کم چهرشون تغییر میکنه و جا افتاده تر میشن تا اینکه قیافشون شکل بگیره کامل ببین مثلا چشمات اینا همون شکلی نیست که تا 4،5 سالگی بودی 

بعد خب پدرمادرت بچه خودشونو میشناسن دیگه نمیان یه بچه دیگرو جا بچه خودشون ببرن که 

🤣من هنوز امید دارم مادر و پدر پولدارم منو پیدا کنند جون تا سه سالگیم هیچ عکسی ندارم🤣🤣🤣🤣

وای دقیقا من همیشه به مادرم میگم تو روخدا اگه منو از جایی پیدا کردین و اینا من بچه واقعیتون نیستم بهم بگین شاید پدر مادر واقعیم پولدار باشن😂اخه اصلا شبیه پدرمادرمم نیستم کوچیکترین عکسمم مال 5 سالگیمه. 

شاید بهم نگفتن

شبیه پدرمادرت نیستی؟ البته ادم ودش نمیتونه خوب تشخیص بده از نظر بقیه. 

بعد خب اخه نمیشه که همزمان دوتا بچه تو بازار گم شن بعد پدرمادرا برن یه بچه گم شده دیگرو بردارن مگه کشکه