2777
2789
عنوان

800تومن دادم پول سه تیک محصول پوست ومو با حجم بند انگشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 20 پست
قربونت برم من یه سرم اوردینری میخرمیه ماهم نمونه برام ۱ تومن:) این که خیلی خوبهگرون شده همه چی

اخه اندازه ی چسه تمام میشع سری هفتع

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
واقعا بعد چند ماه از لین رفتن اگه زحمت نیس عکسش میدی منم بگیرم

من دوستم مستقیما ازکانادا میاره برام

انلاین شاپ داره

از فروشندهای معتبرت بخر عزیزم فیک ندن بهت🤍

فقط ساخت کانادا

دبی و چین نخر

من پیلینگ اوردینری دارم

بعدشم حتما باید ضدافتاب بزنی

اگر لکت بزرگ تر یا پررنگ تره

سرم الفااربوتین اوردینری رو بخر عزیزم

اول هرهفته یکبار اخر شبا موقع خواب بزن و بعدش تو افتاب-که میری حتما حتما ضدافتاب خوب بزن

بعد از یک ماه ۴.۵روزی یکبار اخرشب بزن

۵/۷مین بعد بشورش

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوستم مستقیما ازکانادا میاره برامانلاین شاپ دارهاز فروشندهای معتبرت بخر عزیزم فیک ندن بهت🤍فقط سا ...

عزیزم ببخشید یه سوال داشتم من پیلینگ اوردینری رو دارم  دوسه بار زدم دیدم اثر نمیکنه کنارگذاشتمش ٫یعنی امیدی هست باز ادامه بدم؟؟

عزیزم ببخشید یه سوال داشتم من پیلینگ اوردینری رو دارم دوسه بار زدم دیدم اثر نمیکنه کنارگذاشتمش ٫یعن ...

عزیزم

باید ۳ماه مصرف کنید تا نتیجه واضح ببینید🫠حالا توهمون ماه اول هم میفهمید یه تغییرات جزئی

مطمئنید اصل بوده؟

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏
عزیزمباید ۳ماه مصرف کنید تا نتیجه واضح ببینید🫠حالا توهمون ماه اول هم میفهمید یه تغییرات جزئیمطمئنید ...

وای من چقدر عجول بودم پس سه بار زدم توقع معجزه داشتم😅

والا از اصل بودنش نمیدونم مطمئن نیستم از آنلاین شاپی که شنیدم اصل هست خریدم 

پس ادامه بدم 😁

بااونم ی مسافرت ی روزه برو

بعدش باید فتوسنتز کنم😂

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...